Anette Heick: Vi går i par-terapi

Ægtemandens ulykke i Thailand for halvandet år siden, har været en prøvelse for forholdet, indrømmer Heick-datteren

Anette Heick har været 'meget, meget vred på Gud'. (Foto: Thomas Sjørup)
Anette Heick har været 'meget, meget vred på Gud'. (Foto: Thomas Sjørup)

Det seneste år har ikke været for nemt for Anette Heick og hendes mand, Jesper Vollmer, der indtil for nylig var køkkenchef for Kongehuset.

Hans ulykke i Thailand for halvandet år siden, hvor han brækkede nakken og blev delvist lam, har været en sådan prøvelse for ægteskabet, at Anette Heick for nylig 'kom til' at indrømme i 'Go' Aften Danmark', at de gik i par-terapi.

Ikke alle var lige glade for Annette Heicks look. (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur Annette om zombie-kritik: - Jeg er højrøvet ligeglad

- Jeg kunne se på Jesper, at han tænkte, 'det sagde hun bare ikke'. Bagefter undskyldte jeg, at vi ikke havde koordineret det, men det er jo sådan, det er, og det må folk da gerne vide.

Overlevelse, overlevelse
- Vores chok over ulykken er kommet enormt sent. Det har heddet overlevelse, overlevelse, overlevelse indtil nu, men hvad så med alt andet? Den erkendelse har ramt os som en boomerang, siger Annette Heick til magasinet Folkekirkens Nødhjælp.

Oveni Jesper Vollmers alvorlige skade er så også kommet problemer af økonomisk art. Bilen brændte sammen, og så skal der findes en halv million kroner, som de ikke har, til at udbedre skader på huset udenfor Malmö.

Jesper Vollmer - brækkede nakken på en badeferie i Thailand. (Foto: Linda Johansen)
Jesper Vollmer - brækkede nakken på en badeferie i Thailand. (Foto: Linda Johansen)
 

Vi ligger ned
- Stop nu. Vi har fattet, at vi skulle lægge os ned. Nu ligger vi ned. Vi kan ikke blive fladere. Mange tror om os, at det hele kører. Men ja, joh, altså... Jesper er to-trediedele invalid, og vi skal hive en halv million kroner ud til en ny facade, som vi ikke har, til noget arbejde, vi kan overkomme. Vores bil brændte sammen, og det passer så dårligt i økonomien lige nu', siger hun og indrømmer, at hun har været 'meget, meget vred på Gud det seneste års tid'.

Så pivfræk var Annette Heick i 1994. (Foto: All Over) Event & Kultur Heicks frække nøgenbillede genoplives

Jesper Vollmer heick har fortsat bøvl med sit højre ben. Foto: Linda Johansen Danske kendte Annette Heicks mand stopper som kok for dronningen

- Jeg ser masser af mennesker, for hvem det lykkes at skøjte hen over det smertefuld, og jeg kommer også selv i tvivl: Besværliggør jeg vejen? Ender man det samme sted, hvad end man lever på den lette eller den svære måde? Jeg håber, at der ligger noget lærdom i modgang, som kan runde en af som nenneske, siger hun til Folkekirkens Nødhjlælp.