Angriber dansk popstjerne: - Fuck, nej!

Mattias Kolstrup langede ud efter Bro til Zulu Awards 2019

Se angrebet her. Video: Anthon Unger
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Tilbage i august valgte det danske rockband Dúné at trække stikket efter 17 år sammen og gå hver til sit.

Siden har man ikke hørt meget til musikerne i det populære band, men da Ekstra Bladet mødte Matthias Kolstrup, forsanger i Dúné, på den røde løber til Zulu Awards 2019, fortalte han dog, at han muligvis snart er tilbage på den danske musikscene efter en længere pause.

I den sammenhæng fik han sendt en stikpille efter den danske popmusiker Bro, der blandt andet har hittet med 'Sydpå' og 'Glad'.

- Jeg havde egentlig pensioneret mig selv lidt fra musikbranchen. Mentalt var jeg rejst ud på en øde ø, og jeg skulle finde ud af, hvad jeg skulle stille op med mig selv og det hele, og så så jeg, at Bro var det mest spillede nummer, og at han lå nummer et med 'Sydpå', og så tænkte jeg 'Fuck nej'. Jeg bliver nødt til at vende tilbage og vise, hvor skabet skal stå, og i aften var den første mulighed for ligesom at gøre det, sagde Mattias Kolstrup, der optrådte under Zulu Awards med blandt andre Carpark North.

TV2-vært i behandling

Hvad mener du med det? Du er ikke så glad for Bro?

- Det kan man tolke, som man har lyst til, lød det med et smil fra Mattias Kolstrup.

Bro mødte også op til Zulu Awards, hvor han netop skulle spille nummeret 'Sydpå'. Han ankom sammen med sin kæreste, Elina, der er kendt fra 'Paradise Hotel'. Foto: Mogens Flindt
Bro mødte også op til Zulu Awards, hvor han netop skulle spille nummeret 'Sydpå'. Han ankom sammen med sin kæreste, Elina, der er kendt fra 'Paradise Hotel'. Foto: Mogens Flindt
 

Havde brug for pause
Ifølge Mattias Kolstrup har det været tiltrængt med en pause fra rampelyset, men han er stadig i gang med at finde ud af, hvorvidt han skal gøre endeligt comeback i musikkens verden.

- Jeg er tilbage i aften, og så finder jeg ud af det derfra. Jeg skal finde ud af, hvad jeg så gør. Jeg skal tilbage på min øde ø, tror jeg. Jeg skal tilbage sydpå, sagde han med et grin.

Umiddelbart bliver der dog ikke tale om et comeback til Dúné.

Afbrød show: Lie Kaas og Ghita Nørby i hed snaver

- Jeg trængte til en pause, fordi vi i Dúné har arbejdet på voldsomt højt niveau. I over 17 år, og siden vi var 12 år gamle, og vi har opnået helt vildt mange ting, som vi gerne ville. Det har været mega grineren, og vi er bedste venner, som har gjort det her sammen, og det har været så intenst, og derfor havde jeg brug for at trække stikket og finde ud af, hvem jeg selv var uden mit band, sagde han.

- Når man er i et band er ens identitet jo bygget rigtig meget op omkring ens identitet fra bandet. Lige så stolt jeg er af Dúné, lige så meget har jeg brug for at skifte arbejde. Ligesom alle andre mennesker gør. Nogle gange skal man starte på en blank side, men præcis hvad der kommer til at ske, ved jeg ikke, lød det videre fra den danske musiker.

Mattias Kolstrup var i mange år frontfigur i bandet Dúné. Foto: Morten Rygaard
Mattias Kolstrup var i mange år frontfigur i bandet Dúné. Foto: Morten Rygaard

Ekstra Bladet har været i kontakt med Bros manager, der oplyser, at popsangeren ingen kommentarer har til Mattias Kolstrups kritik.

Arbejdsløs: - Det gør virkelig ondt

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind