Annonce:
Annonce:

Annette Heick forsørger sin mand: Så lidt får han i månedsløn

Sangerinden betaler sin mands løn, mens de kører deres nye virksomhed på Bornholm i stilling

Annette Heick er ikke bange for at fortælle åbent om sin økonomi. Foto: Mogens Flindt
Annette Heick er ikke bange for at fortælle åbent om sin økonomi. Foto: Mogens Flindt
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Sammen med sin mand tog 45-årige Annette Heick for et par år siden en skelsættende beslutning om at åbne et madhus på Bornholm.

Her kan man lære at kokkerere, man kan blive bespist, og under Folkemødet havde ægteparret også en såkaldt pop-op-restaurant.

Det har krævet kroner, ører og en masse arbejdstimer at etablere den nye virksomhed, og nu er der udsigter til, at udgifter også matcher indtægter, fortæller Annette Heick.

- Det har ikke kørt rundt indtil videre, men det kommer det til i april næste år, siger hun og fortsætter:

- Det er ikke noget, jeg klager over. Det er en sindssygt spændende tid at være i, og hvis det ikke så ud til at lykkes, ville jeg på dette tidspunkt overveje, om jeg skulle opgive eller have en investor ind, siger hun.

Annette Heick klar til konfettifest igen

Annonce:

Sidste år havde firmaet 'Rå' et overskud på 135.000 kroner, og Annette Heick anslår, at ægteparret har investeret to millioner kroner i virksomheden.

- Det er gået til overbygninger, telte og andet materiel. En masse installationer. Jeg ville ikke gøre det, hvis ikke der var en chance for, at de kommer tilbage med afkast, slår hun fast.

Betaler sin mands løn
Annette Heick splitter lige nu sin tid mellem prøver til en teaterforestilling og arbejde på kontoret, hvor hun har overblik over regnskaberne.

Det er også hende, der står for at udbetale løn til sin mand, Jesper Vollmer, og da der endnu ikke er mange penge i fælleskassen, må hun tage fra sit andet firma, der tjener på hendes optrædener.

Efter benhård start: Sådan går det Annette Heicks mad-drøm

- Det er en måde at fordele midlerne på. Det er bestemt ikke nogen kongeløn. Han får 10.000 kroner om måneden, siger hun.

Annonce:

Jesper Vollmer har arbejdet som køkkenchef i kongehuset i 10 år og står blandt andet for den kulinariske del af foretagendet.

Vil sikre pensionen
Sangerindens personlige firma er en sund forretning og har været det i en del år, men hun tror ikke på showbiz som en stabil indtægtskilde i mange år frem.

Derfor satser hun på, at mad og catering skal betale pensionen.

- Jeg er så heldig, at jeg allerede laver kalender for 2020, men indtægterne i mit firma er styret mange ting. Blandt andet udbud og efterspørgsel og mit helbred. Der er forretningsmodellen lidt mere sikker i 'Rå', lyder det.

Heicks mand i rørende hilsen til afdød politimand

Selv om Annette Heick er sikker på, at Rå nok skal lykkes, medgiver hun, at tilværelsen som iværksætter ikke er bekymringsfri.

- Jeg vil da ikke lægge skjul på, at der skal et ualmindeligt godt nervesystem til, lyder det.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Danmark skylder ikke Grønland noget
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: