Annette Heick i dobbelt lynsalg: - Nu flytter vi hjem

Sangerinden og hendes familie flytter efter flere år i Sverige hjem til Danmark

Annette Heick, Jesper Vollmer og deres to sønner, Storm og Eliot, flytter hjem til Danmark. Foto: Klavs Bo Christensen
Annette Heick, Jesper Vollmer og deres to sønner, Storm og Eliot, flytter hjem til Danmark. Foto: Klavs Bo Christensen

I 16 år har Annette Heick og hendes familie boet i Sverige, men nu er det blå-gule eventyr slut. 1. juni flytter familien hjem til Danmark.

Den 46-årige sangerinde og hendes mand, Jesper Vollmer, har ejet to huse lige uden for Malmø, og de blev begge solgt på noget nær rekordtid, fortæller hun til Ekstra Bladet.

- Det er helt vildt, men begge huse blev solgt på halvanden uge. Det er meget nyt. Det er kun tre dage siden, at det hele faldt på plads, siger hun.

Tanken om at flytte hjem til Danmark har rumsteret i familien Heick/Vollmer siden efteråret.

- Den gang prøvede vi faktisk at sælge, men tidspunktet var virkelig skidt. Vejret var dårligt og der var dårlige meldinger om det svenske boligmarked, så vi droppede planen igen efter tre uger på markedet, siger hun.

Ny ulykke rammer familien Heick

Familiens taktik ser ud til at været lidt af en genistreg, for efter husene blev sat til salg igen, blev de solgt med det samme. Også langt hurtigere end Annette, Jesper og deres to sønner havde regnet med.

- Vi aner ikke, hvor vi skal bo. Drengene kom selv en dag og sagde, at de havde fundet en skole i Danmark, de gerne ville gå på. Dronninggårdskolen i Holte. Mange af vores venner bor i det område og derfor kender de børn der, siger Annette Heick og fortæller, at hun fik sig lidt af en overraskelse, da hun fandt ud af, hvad det var for en skole, hendes drenge havde udset sig.

- Det er min gamle skole! Den har bare skiftet navn. Det er virkelig sjovt, synes jeg, siger Annette Heick, der har fået arvingerne skrevet op på skolen, der, den gang hun gik der, hed Holte Gymnasie og Grundskole.

Efter benhård start: Sådan går det Annette Heicks mad-drøm

Selvom Annette Heick glæder sig til at flytte hjem til Danmark, bliver det også vemodigt at forlade Sverige, erkender hun.

- Vi har haft sådan nogle gode år her. Har fået gode venner og skal forlade to huse, som vi virkelig elsker. Men det er et velovervejet valg, vi har taget om at rejse hjem. Og vi er klar til det - alle sammen, siger hun.

Annette Heick ser mest af alt frem til at være i nærheden af sine venner, når hun kommer tilbage til Danmark.

Annette Heick: Jeg er skabt til at få klø

- Jeg har aldrig prøvet at bo tæt på folk. Sådan at kunne lade bilen stå og gå hjem, hvis man har lyst til et ekstra glas rødvin. Jeg har aldrig prøvet at tage en taxa hjem fra byen, for jeg har altid været hende, der bor på landet. Det har været idyllisk og alt muligt, men nu glæder jeg mig til at bo tæt på folk og til at mine drenge kan cykle på cykelstier og selv komme rundt med S-toget.

Også Annette Heicks forældre har valgt at sige farvel til Sverige. I marts måned fik Keld og Hilda Heick nøglerne til deres nybyggede villa i Trørød.

Familien Heick flytter hjem: Vi blev trætte af svenskerne