Annette Heick: Min mand skal have ro

Ekstra Bladet mødte Annette Heick på Aarhus Teater: - Jesper har bare brug for fred og ro, siger hun efter bade-ulykken i Thailand, hvor hendes mand brækkede nakken

Annette Heick med manden Jesper Vollmer foran Hotel Mariott i København i 2008 i forbindelse med et Røde Kors-arrangement. (Polfoto/Jan Unger)
Annette Heick med manden Jesper Vollmer foran Hotel Mariott i København i 2008 i forbindelse med et Røde Kors-arrangement. (Polfoto/Jan Unger)
Følg Danske kendte

Smilet var som så ofte før både bredt og venligt, men ordene stod ikke ligefrem i kø hos tv-værten og sangerinden Annette Heick, da hun her til middag tjekkede ind på Aarhus Teater via bagdøren forud for øvelserne til musicalen 'My Fair Lady', der har premiere 20. marts.

- Jeg har lovet min mand, at vi nu lukker ned for den her sag over for offentligheden. Han har bare brug for at slikke sine sår i fred og ro, siger Annette Heick til Ekstra Bladet.

Heicks mand hjemme efter alvorlig ulykke

Den 43-årige mor til to sønner på 10 og seks år var med sin mand og sønnernes far, kongehusets køkkenchef Jesper Vollmer, på ferie i Phuket i Thailand, da en hyggelig dag på stranden forvandlede sig til en ulykkelig situation for to uger siden. Jesper Vollmer brækkede nakken, da han sprang i vandet og samtidig mistede kontrollen over sine bevægelser ved mødet med en kraftig bølge.

Springet endte derfor med, at den kendte kok ramte sandbunden med hovedet og brækkede nakken. Kompetente livreddere og hjælpsomme mennesker på familiens hotel sørgede sammen med lægerne i Thailand for, at Jesper Vollmer blev behandlet rigtigt fra begyndelsen, bl.a. med en seks timer lang operation.

Kommer ikke til premieren
- Han er selvfølgelig stadig groggy og skal blive på Rigshospitalet et godt stykke tid endnu. Jeg ved ikke hvor længe, men sikkert længe nok til, at jeg ikke kalkulerer med, at han kommer her til premieren, siger Annette Heick, der måtte rejse i forvejen tilbage til familiens hjem i Malmø efter ulykken.

Nu er Jesper Vollmer også returneret til vinterkulden, og de første lægelige vurderinger er positive - han kan regne med at vinde sin fulde førlighed tilbage og et liv uden mén.

Chokeret Hilda: Vi krydser fingre

Ulykken skete netop, som Annette Heick tog tilløb til at tage fat på sin drømmerolle som Eliza i 'My Fair Lady'.

- Min mand og jeg er enige om, at jeg bare skal være her og fortsætte forberedelserne. Men jeg må da erkende, at forventningsglæden fik et knæk med den her oplevelse, siger datteren af det kendte dansk top-par, Keld og Hilda Heick.

Karantæne til medierne
Annette Heick minder Ekstra Bladet om, at hun har lovet sin mand al mulig fred og ro til at komme sig. Derfor takker hun også pænt nej til at fortælle sin historie foran et tv-kamera.

- Jesper er i karantæne (på Rigshospitalet), og jeg giver også lige jer og alle andre medier karantæne fra flere interview. Vi vil bare videre nu, og heldigvis kommer min mand helt oven på igen, siger Annette Heick, inden hun haster videre for at mødes med kollegerne omkring opsætningen af den verdensberømte musical.

Annette Heicks mand har brækket nakken i Thailand

Jesper Vollmer har arbejdet som køkkenchef for de kongelige på Amalienborg siden 2006. Parrets to sønner opholder sig midlertidigt hos bedsteforældrene Keld og Hilda Heick, som også er familiens naboer i Malmø. Annette Heick og Jesper Vollmer har været gift siden 2001.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time