Arrangerede fest som 14-årig: 800 dukkede op

Som 14-årig arrangerede Christian Arnstedt en fest i den lokale svømmehal. Der endte med at dukke omkring 800 mennesker op

Der kom lidt flere end forventet, da Christian Arnstedt som 14-årig arrangerede en fest i den lokale svømmehal. Foto: Per Arnesen
Der kom lidt flere end forventet, da Christian Arnstedt som 14-årig arrangerede en fest i den lokale svømmehal. Foto: Per Arnesen
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Iværksætter-programmet 'Løvens hule' ruller igen over skærmen på DR, hvor håbefulde iværksættere præsenterer deres idéer og virksomheder for fem investorer.

En af de fem, der sidder og investerer i iværksætterne, er Christian Arnstedt, der i podcasten 'Rollemodellerne' med Bjørn Vestergaard fortæller, at han i en alder af 14 år arrangerede en fest i den lokale svømmehal, hvor der endte med at dukke omkring 800 mennesker op.

Den 32-årige forretningsmand, der i 2017 var på Forbes' liste over Europas 30 største business-talenter under 30 år, fortæller, at det var en af de oplevelser, der var med til at give ham blod på iværksætter-tanden.

I 12-13 års alderen gik unge Christian til ungdomsfester, der var arrangeret af kommunen, men i takt med, at han blev et par år ældre, opdagede han, at kommunen ikke havde samme tilbud om ungdomsfester til den aldersgruppe.

Derfor besluttede han sig for at handle på det.

- Så jeg var nede og tale med ham, der havde cafeteriet i den lokale svømmehal, om jeg kunne leje hans cafeteria til at holde fest en fredag aften. Det fik jeg så overbevist ham om. Jeg ved ikke, om det var af medlidenhed, fordi der kom en 14-årig og gerne ville leje det, at han sagde ja, eller hvad det var, men det lykkedes i hvert fald.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Christian Arnstedt (yderst til venstre) medvirker for anden sæson som investor i 'Løvens hule'. Foto: Per Arnesen
Christian Arnstedt (yderst til venstre) medvirker for anden sæson som investor i 'Løvens hule'. Foto: Per Arnesen

Hårde forhandlinger i 'Løvens hule': Har smadret forventningerne

- Jeg fik så venner og bekendte til at dele flyers ud, som man jo brugte i gamle dage, før man inviterede folk på Facebook, til den her fest. Der endte med at komme 800 mennesker, så det blev et stort tilløbsstykke, og jeg havde jo kun plads til halvdelen, så det var jo ikke så godt - halvdelen kunne ikke komme ind.

Christian Arnstedt blev senere den yngste juniorpartner nogensinde i Europa hos konsulenthuset McKinsey. Efterfølgende stiftede han virksomhedsfabrikken Blazar Capital, der opbygger virksomheder med fokus på nethandel.

Kamp til stregen: - Det var fucking vildt

Kendt fra 'Løvens hule': Fra fitnessbabe til forretningskvinde

I dag er det grundet forsamlingsforbuddet på 5 personer, ikke muligt at holde store fester. Sådan ser det ud når man prøver alligevel.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind