Eneste afsløring fra Amalies mor: Jeg fes under deres bryllup

Amalies mor har i årevis kæmpet for at udgive en bog om - læs lovprisningen af - sin datter. I næsten uge udkommer den så endelig uden en eneste ny oplysning om Amalie og hendes on/off-kæreste Peter

Charlotte Lytton Kejser har endelig haft held til at få udgivet en bog om sin datter. (Foto: Mogens Flindt)
Charlotte Lytton Kejser har endelig haft held til at få udgivet en bog om sin datter. (Foto: Mogens Flindt)

Stædighed og en årelang kamp har nu båret frugt for realitystjernen Amalie Szigethys mor, Charlotte Lytton Kejser.

I næste uge udkommer hendes bog om og til Amalie.

Læs også:

Mor udsender bog om Amalie

Hvis man tror, at Charlotte Lytton Kejser har saftige afsløringer i ærmet eller løfter sløret for, hvad der præcis er sket mellem Amalie og hendes on/off-kæreste Peter, så bliver man slemt skuffet. For som Amalies mor skriver på en af de sidste sider i den 170 sider lange lovprisning af den nu 21-årige realitydronning:

- Selv Peter og Amalie har krav på et privatliv. Jeg vil aldrig sige mere om deres forhold, end det medierne allerede kender til.

Fesen detalje
Til gengæld mangler der ikke håbløse detaljer fra den medieglade mors egen deltagelse i de store og dramatiske begivenheder omkring Peter og Amalie - også detaljer, som man måske gerne vil være foruden. Som eksempelvis hendes dårlige mave under realityparrets meget omtalte bryllup i Mexico.

- Jeg tog fat i Amalies hånd under dugen flere gange, jeg spiste ikke så meget, maven var i uorden, og jeg er sørme glad for, vi sad udenfor, for jeg måtte slippe en vind i ny og næ, skriver hun om det tv-transmitterede bryllup i luksuriøse omgivelser.

Kolde fødder
Hendes rolle i voldssagen bliver også krydret med den uundværlige oplysning, at hun glemte at tage sokker på, da hun drønede af sted midt om natten for at hente sin datter i den baggård, hvor Peter angiveligt havde overfladet Amalie.

Læs også:

Amalies mor: Peter tog kvælertag og krænkede hende seksuelt

- Jeg snorksov og bliver som altid nervøs, når telefonen ringer om natten. Det var en mand, der sagde, at Amalie var i Studiestræde, og at jeg skulle komme med det samme. Jeg sprang ud af sengen, glemte at tage strømper på, fløj ned af trappen og ud i bilen.

Læs også:

- Helt grinagtigt at Peter skulle slå Amalie

Hvad Charlotte Lytton Kejser vidste om Peters påståede voldelige tendenser giver bogen kun et noget forvirrende svar på:

- Jeg vidste intet, og jeg vidste alt, skriver moren, der ellers gør meget ud af at fortælle, at hun nærmest lever i en symbiose med sin datter.

Læs også:

Amalie er hendes livsindhold

'Scenen er din. Til Amalie - fra mor til datter' udkommer den 7. maj.