Fredes bedste ven igen på vej mod rigdom

Jeppe Handwerks firma har vendt mega-underskud til plus

Jeppe Handwerk klarede skærene efter et særdeles hårdt år. (Arkivfoto: Ole Steen).
Jeppe Handwerk klarede skærene efter et særdeles hårdt år. (Arkivfoto: Ole Steen).

Kronprins Frederiks nærmeste ven og dybeste fortrolige, Jeppe Handwerk, får nu lidt nemmere ved at slå ud med armene, når han er på besøg på Amalienborg.

Her er sandsynligheden for at støde ind i Danmarks økonomiske mastodonter stor og respekten for økonomisk fiasko tilsvarende lille.

Så efter at have dukket nakken hele sidste år efter et økonomisk ’annus horribilis’, kan han nu se resten af landets penge-elite i øjnene med et smil.

Læs også: Jeppe Handwerk har scoret millioner på krigen i Afghanistan. (Foto: Ole Steen) Danske kongelige Fredes ven skummer fløden på krig Fredes ven skummer fløden på krig

Hans firma Copenhagen Group A/S har nemlig vendt et mega-underskud på 24,3 millioner kroner til et plus på knap 4,9 millioner kroner.

En forbedring på mere end 29 millioner kroner på kun et år. Samtidig er gælden reduceret fra 104,3 millioner til 37,2 millioner.

Læs også: Her står Frederiks ven truende klos op ad fotograf Anthon Unger. (Foto: Kristian Linnemann) Danske kendte Her går Fredes ven amok Her går Fredes ven amok

Jeppe Handwerks forskellige firmaer tjener penge på at servicere FN og NATO i forbindelse med krig og valg og det er en god forretning for Frede-vennen.

I alt omsatte de 134 medarbejdere for knap 185 millioner og Handwerk spår i regnskabet, at 2013 bliver et endnu bedre år for selskaberne under Copenhagen Group A/S, der blandt andet sælger skudsikre køretøjer til NATO.

Læs mere om Jeppe Handwerks royale forbindelse i dagens udgave af mr. flash!

I mr. flash! kan du også læse:

* Henrik Qvortrup springer ud som sminkøse

* Jokeren får imponerende fuldskæg

* Burhan G omlægger sin kost