Anni fejrer friheden med letpåklædte mænd

Anni fejrer netop nu friheden med stor fest

Anni kom lænket til tre topløse mænd i sit catwoman-kostume. Hun manglede dog ørerne, fordi April Chris' hund havde ædt dem tidligere på dagen. (Foto: Anthon Unger).
Anni kom lænket til tre topløse mænd i sit catwoman-kostume. Hun manglede dog ørerne, fordi April Chris' hund havde ædt dem tidligere på dagen. (Foto: Anthon Unger).

Anni Fønsby har travlt med at nyde sin nyfundne frihed.

Med fest, farver og ikke mindst letpåklædte mænd.

Her til aften holder hendes venner Oddset-Janni og April Chris en stor fest for at fejre løsladelsen. Temaet for udklædningsfesten er kendte kriminelle.

Her dukkede aftenens hovedperson op klædt ud som Catwoman - behørigt udstyret med tre letpåklædte, unge mænd.

- Det skal tages som et udtryk for, at når man har siddet inde, kan der sagtens være plads til mænd i ens liv, sagde Anni, da hun kom til festen, der slutter omkring klokken to i nat.

Læs også:

Efter endt afsoning tog Anni Fønsby direkte til kurophold i  ’Ringhotel Birke Kiel’ sammen med sin bedste ven, April Chris. (Privatfoto). Danske kendte Anni endelig løsladt

Hun er dog stadig single efter bruddet med Erik.

- Men det er fantastisk at være fri igen. Jeg nyder hvert minut. Jeg har bare slappet af og lavet så lidt som muligt. Og nydt at være sammen med mine piger, siger Anni, der sad mere end et år i fængsel for rufferi.

Hun vil ikke afsløre, hvad hun skal lave, men alt tyder på, at hun igen bliver realitystjerne. Et tv-hold følger hende og veninderne for tiden og var med hele dagen under forberedelserne til festen.

Læs også:

Anni røg akut på operationsbordet efter at have mistet en liter blod. (Arkivfoto: Henning Hjorth). Danske kendte Anni i livsfare i weekenden

- Det er hemmeligt, hvad jeg skal lave, men det kan måske have noget med tv-holdet at gøre, siger Anni.

Hun er ikke i tvivl om, hvad der er det bedste ved at være ude af fængslet.

- Det er at have min frihed tilbage. Og nu skal vi bare fyre den af. Den her fest skal ind i historiebøgerne, siger Anni Fønsby.

Se flere billeder fra den specielle fest i Ekstra Bladet i morgen