Nu melder Se og Hør Monetz til politiet

Ugebladet i bitter strid med realitystjernen

Michael Monetz vil melde Se og Hør til politiet. I mellemtiden har ugebladet meldt ham til politiet. (Arkivfoto: Bibbi Winther).
Michael Monetz vil melde Se og Hør til politiet. I mellemtiden har ugebladet meldt ham til politiet. (Arkivfoto: Bibbi Winther).
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Se og Hør har nu valgt at melde Michael Monetz til politiet, efter at realitystjernen i aftes opsøgte en af ugebladets journalister på hans privatadresse.

'En Se og Hør-journalist modtog i går flere truende sms’er fra en stærkt ophidset Michael Bjørnson, som efterfølgende forsøgte at trænge ind på journalistens privatadresse. Det har fået Se og Hør til at anmelde Bjørnson for brud på straffeloven,' skriver ugebladet på sin hjemmeside.

Stridens kerne er det nye nummer af Se og Hør. Her antydes det, at Michael Monetz har haft gang i en fremmed dame på et hotel i Kolding.

Læs også:

Drama i nat: Monetz opsøgte journalist derhjemme

Journalisten bag den pågældende artikel er Anders Sundling, der i går blev opsøgt på sin bopæl i Roskilde af Monetz.

- Jeg skulle bare se, hvor han boede. Han ved jo, hvor jeg bor, sagde Michael Monetz tidligere i dag til Ekstra Bladet.

Ifølge Monetz har han planer om at politianmelde Anders Sundling og den ansvarshavende redaktionschef, fordi han mener, at ugebladet har stjålet den pågældende kvinde mobiltelefon for at kunne gengive deres sms-udveksling.

Læs også:

Utrygge Michael og Maria: Brandbomben har gjort os bange

- Så jeg skal jo sende en stævning til Anders Sundling og derfor er det vigtigt, at jeg ved, hvor han bor. Jeg vil jo nødigt sende en stævning til den forkerte, siger Monetz.

Ifølge Se og Hør truede Monetz journalisten på sms.

'Sms-truslerne kulminerede i, at en særdeles aggressiv Michael Bjørnson i løbet af aftenen mødte op foran SE og HØR-journalistens hjem og forsøgte at trænge ind gennem dennes hoveddør. Det lykkedes dog ikke, og Bjørnson forlod ejendommen, efter at politiet var blevet alarmeret,' skriver ugebladet på sin hjemmeside.

Læs også:

TV: Brandattentat mod Michael og Maria i nat

Her uddyber redaktionschef Kim Bretov:

- Vi kan ikke acceptere, at en journalist udsættes for den form for truende adfærd. Det er ulovligt og strafbart, og derfor har vi også i dag anmeldt Michael Bjørnson til politiet.

Ifølge Michael Monetz var det dog knap så dramatisk.

- Han spurgte, hvem det var og åbnede kun lidt på klem, da jeg ikke svarede ham. Da han så, det var mig, knaldede han døren i og råbte, at jeg skulle forlade hans matrikel. Jeg bankede så på ruden og bagefter gik jeg, fortalte Monetz tidligere på dagen.

Læs også:

Holtewood-parret udsat for groft hærværk

Da Ekstra Bladet fortæller, at Se og Hør nu vil politianmelde ham, slår Monetz en høj latter op.

- Jeg er ligeglad. De kan bare gøre det. Hvad skulle jeg have truet med? Ikke en eneste ting! At banke på en dør, der åbnes, er ikke at trænge ind. Men politiet kan da tage fingeraftryk på hans dørhåndtag. Mine aftryk finder de ikke, siger Monetz.

Læs også:

Michael og Maria droppet af TV3

Og tilføjer:

- Men det er da sikkert ikke rart at stå overfor en stor mand, man har skrevet grimt om. Men jeg har ikke gjort noget ulovligt. Jeg skulle bare se, om det var der, han boede, så jeg kunne sende ham en stævning.

I Se og Hør er Monetz telefonnummer gengivet. Det har fået hans telefon til at kime hele dagen.

- Så nu skriver jeg Anders Sundlings telefonnummer og adresse på Facebook. Så kan han jo prøve, hvordan det er, siger den rasende realitystjerne.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU