TV: Sådan serveres dansk godte til Super Bowl

Danske Nina Agdal lægger sin hamrende lækre krop og sit smukke ansigt til en af Super Bowls vanvittig dyre reklamer. Kom med bag kameraet her

Fastfoodkæderne Carl Jr.'s og Hardees har fået en vaskeægte dansk sild i nettet. Nina Agdal skal agere blikfang for deres berømte fiskeburger i en spritny reklame, der som Ekstra Bladet tidligere har skrevet, bliver vist under Super Bowl.

Læs også:

Danske lækkerier i Super Bowl

Det er natten til mandag, at millioner af tv-seere i USA vil se danske Nina Agdal folde sig ud i bikini, i en af de utallige reklamepauser der er, når mesterskabet i amerikansk fodbold skal afgøres.

Læs også:

Først Lego, nu Nina - tak Danmark

En reklameplads i Super Bowl koster ifølge markedsføring.dk 20 millioner kroner for et 30 sekunders spot.Dansk sild skal sælge amerikanske fiskeburger. (Foto: Twitter)
Dansk sild skal sælge amerikanske fiskeburger. (Foto: Twitter)


Derfor har både Nina Agdal og fastfood-kæden gjort sig umage med at få det bedste frem i både babe og burger under de eksotiske optagelser, der fandt sted på Hawaii.

Se selv i klippet herover.Nina Agdal viser sig fra sin bedste side. (Screendump)
Nina Agdal viser sig fra sin bedste side. (Screendump)


Det er ikke kun Carl Jr.'s og Hardees, der har fået øjnene op for den 20-årige gudesmukke model. I begyndelsen af året blev Agdal kåret til Årets Hug 2013 blandt Ekstra Bladets læsere.

Læs også:

Nina og Nikolaj er Årets Hug 2012