Mascha indlagt med sin datter

Timelange skrigeture sender forsidebabens datter på sygehuset

Mascha Vang blev mor i oktober. (Foto: Anthon Unger)
Mascha Vang blev mor i oktober. (Foto: Anthon Unger)

Det er ikke helt så rosenrødt at blive mor, som Mascha Vang havde forestillet sig.

Da hun og racerkøreren Nicolas Kiesas datter kom til verden, blev datteren indlagt med vejtrækningsbesvær på neonatalafdelingen - og nu er lille Hollie Nolia tilbage på sygehuset.

Læs også:

Mascha: Min pige stadig indlagt på neonatal

'Tager et par dage til observation på børneafd. i Roskilde. Så søde de er her, og sikke de varter mig op. Mangler bare de tilbyder mig en potte, så behøver jeg ikke forlade sengen i to dage. Det er fandme et weekendophold der vil noget! :)' skriver Mascha Vang på Facebook.

Skrigeri
Gennem længere tid har den forholdsvis nybagte mor måttet lægge ører til, at hendes datter tager nogle lange, hjerteskærende skrigeture, og det er netop den vedholdende gråd fra den lille pige, der nu har sendt mor og baby på sygehuset.

Læs også:

Mascha og hendes baby er blevet udskrevet

- Altså hun skriger jo virkelig meget, længe og højt, og nu vil jeg være 100 procent sikker på, at der ikke er noget galt. Det er meget ubehageligt at opleve, at hun skriger i fem timer, til hun er hæs og udmattet, siger Mascha Vang til Ekstra Bladet.

Hårdt at se på
- Min dag består ofte i store træk af at trøste hende, og det er hårdt at se på, at ens dyrebareste ikke har det godt. Hun er også rigtig glad og smilende... så hun er jo ikke alvorlig syg. Slet ikke. Men har hun en infektion, udover den kolik som er konstateret, vil det være rart at få den opdaget, siger den bekymrede mor.

For en sikkerheds skyld tager hun derfor et par dage på Roskilde Sygehus.

- Men vi er sikkert snart hjemme igen, lyder det håbefuldt fra Mascha Vang.