Annonce:
Annonce:

Mira Wanting elskede sine børn

Nekrolog: Den unge skuespiller har tabt kampen til kræften efter et års sygdom - hun efterlader sig to døtre på 13 og to et halvt år

Mira Wanting er død - 34 år gammel. (Foto: Bo Nymann)
Mira Wanting er død - 34 år gammel. (Foto: Bo Nymann)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Efter et års kamp mod kræften er Mira Wanting død. Den kønne skuespiller, der blev kendt som Gitte i 'Kærlighed ved første hik'-filmene, blev blot 34 år gammel.

Mira Wanting kæmpede i al diskretion mod livmoderhalskræft. Hun elskede sine børn over alt på jorden og ønskede af hensyn til sine to døtre, at holde sygdommen for sig selv.

Læs også:

Mira Wanting alvorligt syg af kræft

Først den 11. december meddelte Mira Wanting gennem sin agent, at hun var alvorligt syg. I den kortfattede pressemeddelelse stod der:

'Vi må desværre meddele at skuespiller Mira Wanting er alvorligt syg af kræft. På vegne af Mira og hendes familie, og efter Miras ønske, beder vi i denne tid om forståelse og ro.'

Læs også:

Mira var kræft-ambassadør

Alenemor
Mira Wanting var alenemor til to døtre. Alberte på 13 og toårige Filippa. Pigerne havde hun med to forskellige mænd.

Annonce:

Den unge skuespiller fortalte i et interview med magasinet Vores Børn i 2010, hvor glade hendes to piger er for hinanden.

- Filippa betyder virkelig alt for Alberte, hun er så sød og kærlig ved hende, og Filippa giver hende så meget glæde og grin. Alberte får virkelig Filippa til at grine på en helt anden måde, end jeg gør. Hun gør jo ikke alle de praktiske ting - giver hende ikke mad, putter hende ikke, skifter ikke ble på hende. Hun er mere omkring hende i 'fritimerne', sagde Mira Wanting i oktober 2010.

Viktor og Robert
Mira Wanting debuterede på film tilbage i 1997, hvor hun spillede med i 'Det store flip'. I 1998 havde hun hovedrollen i filmen 'Surferne kommer', der handler om pigen Anne, der flytter fra København til Klitmøller. Året efter gik det løs med de berømte film om Anja og Viktor, hvor hun blandt andet spillede overfor Robert Hansen, som hun senere blev kæreste med.

Annonce:

I begyndelsen af 2008 fortalte de stolt, at de ventede barn sammen. Men i marts aborterede Mira Wanting. Senere på året gik Mira Wanting og Robert Hansen fra hinanden.

Robert: - Det er svært
Robert Hansen har tidligere fortalt til Ekstra Bladet, at Mira Wanting selv fortalte ham, at hun var syg.

- Det er altid svært, når det er en, man har haft så tæt. Det er forfærdeligt. Det er det. Og jeg håber, familien kommer igennem det. Men jeg ved sgu ikke rigtig, hvad jeg skal sige, sagde Robert Hansen, da Mira Wantings sygdom blev offentlig kendt.

Læs også:

Robert Hansen om Mira Wanting: Et kæmpe chok

Den sidste film, Mira Wanting medvirkede i, var 'Klassefesten' fra 2011.

Nu har to piger har mistet deres mor - og helt sekundært i denne sammenhæng - Danmark er blevet en smuk skuespiller fattigere.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

De er åbenbart i fuldstændig chok - udmærket
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: