Annonce:
Annonce:

Bryllup for en formue

L.O.C. og Christiane skal have den store pung op af lommen i dag

Inden længe siger Christiane og L.O.C. ja til hinanden. Først senere venter den store regning for årets bryllup. (Arkivfoto: Mogens Flindt).
Inden længe siger Christiane og L.O.C. ja til hinanden. Først senere venter den store regning for årets bryllup. (Arkivfoto: Mogens Flindt).
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det er så yndigt at følges ad.

Men det koster kassen, når L.O.C. og Christiane Schaumburg-Müller i dag siger ja til at blive hinandens livsledsagere.

Det er den helt store pung, der skal op af lommen, når det snart nygifte par skal afregne efter at have sagt farvel til vennerne og familien, der er med til begivenheden på Valdemars Slot.

Ifølge slottets hjemmeside koster en kuvert knap 1.500 kroner, og med 150 inviterede gæster når prisen for årets bryllup op på 225.000 kroner.

Læs også:

Christiane klædt ud på polterabend

Udgifterne dækker velkomstdrink, fire retter, vin, aftenkaffe med avec og hjemmelavet petitfour, fri bar med hvid- og rødvin samt øl og sodavand i to timer, natmad, opdækning, borddekorationer, betjening og slotsleje ifølge den officielle hjemmeside.

Annonce:

Her lover Caroline Fleming og hendes familie, at de ’spænder buen til det yderste og strenger os an til det ypperste. Rammerne er klare, det samme er vores hær af kokke og tjenere, der alle vil det samme som os - give oplevelser på et højere niveau’.

Læs også:

L.O.C.: Christiane har bestilt prinsessebryllup

Udgifterne stopper dog ikke med det. Christiane har fået kreeret sin brudekjole hos topdesigneren Jesper Høvring, der har specialiseret sig i brudekjoler og ikke er kendt for at køre Lily-priser.

Og som L.O.C. forklarede i magasinet Poplick, vil Christiane have et prinsessebryllup, hvilket kunne tyde på, at hun ikke har sparet på noget på det område, der er vigtigst for bruden.

Til gengæld kan L.O.C. glæde sig over, at han formentlig slipper for at betale for en stylist. Kronprinsesse Marys frisør, Søren Hedegaard, er blevet Christianes ven og skal med som gæst til brylluppet, så mon ikke han klarer lokkerne og makeuppen for den nervøse brud.

Læs også:

L.O.C.'s hemmelighed: Gift i Las Vegas med Forbrydelsen-stjerne

Jokeren i budgettet er, hvorvidt parret har besluttet sig for at betale for deres mange gæsters ophold på Hotel Svendborg, ligesom de måske har været med til at hjælpe L.O.C.s mellem 40 og 50 familiemedlemmer fra Irland med en økonomisk håndsrækning til billetten til Danmark.

Men efter et travlt år, hvor L.O.C. har høvlet millioner hjem kan han blot trække på skulderen og give sin prinsesse det bryllup, hun ønsker.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: