Dansk Ace of Base-bagmand sælger svinedyr lejlighed

Stifter af pladselskabet Mega Records - Kjeld Wennick - forsøger at sælge den næstdyreste ejerlejlighed i København

Her ses Kjeld Wennick som dommer i TV3-talentprogrammet 'Idols'. (Polfoto: Tine Harden)
Her ses Kjeld Wennick som dommer i TV3-talentprogrammet 'Idols'. (Polfoto: Tine Harden)
Følg Danske kendte

Som stifter af pladselskabet Mega Records gjorde Kjeld Wennick et af årtiets største scoops, da han i begyndelsen af halvfemserne fik det millionsælgende svenske popband 'Ace of Base' i stald.

Og et årti senere gjorde han muligvis endnu et scoop, da han via sit firma, Wennick Enterprise A/S, købte en eksklusiv luksuslejlighed på Københavns havnefront, som - hvis den bliver solgt til udbudsprisen - vil indbringe ham et plus på ca. 13 mio. kr.

Den 298 kvadratmeter store lejlighed er netop blevet sat til salg for 20 mio. kr., og dermed er boligen den næstdyreste udbudte ejerlejlighed i København i øjeblikket, kun overgået af en luksuslejlighed til 23 mio. kr. i indre by. Det skriver boligsiden Boliga.

Walk-in closet
For pengene får man udsigt over Øresund fra alle rum, tre terrasser, to private underjordiske p-pladser og dobbelt kælderrum.

Lejligheden indeholder blandt andet en sitting hall, to stuer ensuite, masterbedroom med terrasse, walk-in closet og badeværelse med kar og gulvvarme, og derudover er der videoovervåget dørtelefon, cykelkælder og en toværelses gæstelejlighed i stuen med bad og køkken.

Banjo Boy
Kjeld Wennicks første rendevouz med offentligheden var i slutningen af halvtredserne, hvor han sammen med sin bror hittede med en række sange i drengeduoen 'Jan & Kjeld'.

Begge drenge sang og spillede på banjo, og deres indspilning af 'Banjo Boy' i 1960 blev navnligt i Tyskland en gigantsucces med 4,5 millioner solgte eksemplarer.

Populariteten uden for landets grænser kan ses den dag i dag, hvor drengeduoen har deres egen Wikipedia-side på såvel tysk som hollandsk, men sjovt nok ikke på dansk.

Shanghajede Rollo & King
I 80?erne startede Kjeld Wennick Mega Records, som i begyndelsen af 90'erne førte det svenske popband Ace of Base til verdenssucces, og senere shanghajede han den danske gruppe Rollo & King, der solgte over 200.000 album og singler.

I 00'erne blev han kendt i offentligheden for sin medvirken i TV3-talentprogrammet 'Idols' og DR-programmet ‘Showtime’.

Se Kjeld Wennicks eksklusive lejlighed HER

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.