Chokbilleder af Gitte Nielsen

Det ser ud som om, danskeren er faldet af vandvognen, på fotos hvor hun tilsyneladende drikker vodka i en park

Danske Gitte Nielsen ser trist og hærget ud på billeder taget for nylig i en park i LA, hvor den danske eks-model, som har været ædru alkoholiker i flere år, tilsyneladende er faldet af vandvognen.

På billederne drikker Gitte Nielsen af en klar flaske, hvor der står Popov (et vodkamærke) på etiketten ryger smøger, spytter flere gange i græsset og sover bagefter et stykke tid i græsset, inden hun forlader parken igen.

Kamp mod alkoholmisbrug
Den 49-årige eks-model har kæmpet med alkoholmisbrug i mange år. I 2007 og igen i 2008 var hun til afvænning for alkoholmisbrug, og det lykkedes for hende at lægge alkoholen på hylden.

Så sent som i november 2011 sagde hun i et interview til Ekstra Bladet:

- Jeg deltager stadig i AA-møder (Anonyme Alkoholikere, red.) og har en sponsor - en 76-årig kvinde, der selv har været misbruger, og som støtter mig.

Men er det gået galt igen, hvis man skal tro billederne, der blev taget i en offentlig park i Studio City.

Gitte Nielsen er mor til fire og gift med den 15 år yngre Mattia Dessi. De bor i Hollywood Hills i Los Angeles på den amerikanske vestkyst.

Ekstra Bladet har lagt besked via mail og telefon hos Gitte Nielsen for en kommentar til billederne, men det var ikke umiddelbart muligt at få en kommentar fra danskeren på nuværende tidspunkt.