Så blev Gitte Nielsen (desværre) verdensberømt igen

'Sad Brigitte Nielsen' og 'Verdammter Alkohol!'. Billederne af danske Gitte Nielsen - der i udlandet er kendt under navnet Brigitte Nielsen - går verden rundt

Gitte Nielsen i en privat stund - der desværre for hende blev foreviget af en fotograf. (Foto: All Over Press)
Gitte Nielsen i en privat stund - der desværre for hende blev foreviget af en fotograf. (Foto: All Over Press)

Læs også:

Chokbilleder af Gitte Nielsen

Gitte Nielsen skaber endnu engang overskrifter i den kulørte presse verden over. Men denne gang er det ikke et Hollywood-ægteskab eller en filmrolle, der er årsag til opmærksomheden.

Anledningen er en stribe billeder, hvor den danske eks-model, som har været ædru alkoholiker i flere år, er faldet af vandvognen og drikker sig i hegnet alene i en park i Los Angeles.

Forvirret og desorienteret
Den britiske tabloid-avis The Sun var først med billederne, der blev bragt under overskriften ' Sad Brigitte Nielsen's alcohol binge in Los Angeles public park' (Sørgelige Brigitte Nielsens druktur i offentlig park i Los Angeles, red).

Avisen Daily Mail følger trop og tilføjer, at Brigitte Nielsen så forvirret og desorienteret ud og vaklede rundt, inden hun faldt om på græsset.

Daily Star kalder optrinnet ynkeligt og mener, at Gitte Nielsen har brug for hjælp, hvilket den 49-årige eks-model tidligere har indrømmet, at hun i høj grad har.

I 2007 og igen i 2008 var hun til afvænning for alkoholmisbrug, og det lykkedes for hende at lægge alkoholen på hylden.

Tyske Bild bringer billedserien under den korte, men præcise overskrift 'Verdammter Alkohol!' (Forbandet alkohol!, red)

Desuden viser en hurtig Google-søgning, at billederne i skrivende stund er nået til blandt andet både Argentina, Holland og Rumænien.

Kæmper med sit misbrug
Så sent som i november 2011 sagde hun i et interview til Ekstra Bladet:

- Jeg deltager stadig i AA-møder (Anonyme Alkoholikere, red.) og har en sponsor - en 76-årig kvinde, der selv har været misbruger, og som støtter mig.

Gitte Nielsen er mor til fire og gift med den 15 år yngre Mattia Dessi. De bor i Hollywood Hills i Los Angeles på den amerikanske vestkyst.

Ekstra Bladet har lagt besked via mail og telefon hos Gitte Nielsen for en kommentar til billederne, men det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra danskeren, der fungerer som brevkasseredaktør i Ekstra Bladet.