Anni får håndører af Erik

Anni Fønsby kan kun se frem til småpenge i hustrubidrag

Anni Fønsby må vænne sig til en helt ny form for livsstil. (Foto: Thomas Lekfeldt)
Anni Fønsby må vænne sig til en helt ny form for livsstil. (Foto: Thomas Lekfeldt)

Engang havde han 1,3 milliarder i kontanter, og et par år efter var han på papiret den glade ejer af tre milliarder.

I dag er Erik Damgaard fuldstændig blanket af, og Anni må indstille sig på et liv, der ligger langt fra det, hun i sin tid levede med Erik, hvor den stod på privatfly, palæer, årgangsvine og den fineste gastronomi.

Læs også:

Erik og Anni: Kærlighedens op- og nedture

Ekstra Bladet kan afsløre, at Anni må sætte tæring efter næring, når hustrubidraget fra Erik hver måned tikker ind på kontoen.

Beløbet er endt på et sted mellem 6000 og 8000 kroner, som Erik har indvilliget i at betale Anni hver måned.

Senere kan der komme børnepenge, som kan løfte Annis månedlige tilskud, men håndørerne tvinger Anni til at finde et arbejde, når hun i begyndelsen af næste år kan forlade fængslet med datteren Viktoria i hånden og gå ud i en fremtid uden Erik.

Læs også:

Anni Fønsby skal skilles

Hun kommer heller ikke til at slås med eventuelle kreditorer om resterne af Eriks formue. Da parret blev gift i februar 2009 skrev de under på en ægtepagt, hvor Erik sikrede sine midler.

I hvert fald mod Anni i tilfælde af en eventuel skilsmisse. Siden åd finanskrisen det imponerende pengebjerg med en lige så imponerende fart.

Ifølge en af Ekstra Bladets kilder har Erik ingen indtægt, og ifølge selv samme kilde solgte han for et par måneder siden sin båd for at få kontanter i hånden.

Læs meget mere om skilsmissen i dagens udgave af Ekstra Bladet.