Sarah er ikke nogen døgnflue

X Factor Sarahs kæreste Frederikke mener, at Sara har haft masser af succes siden hun vandt X Factor og forsvarer nu, at Sarah sælger bamser i Tivoli

X Factor Sarahs kæreste Frederikke(med det røde hår) forsvarer nu Sarah med næb og klør og siger, at hun ikke er en  døgnflue bare fordi hun sælger bamser i Tivoli.(Foto: Michael Stub/Polfoto)
X Factor Sarahs kæreste Frederikke(med det røde hår) forsvarer nu Sarah med næb og klør og siger, at hun ikke er en døgnflue bare fordi hun sælger bamser i Tivoli.(Foto: Michael Stub/Polfoto)
Følg Danske kendte

Det er god moral at forsvare sin kæreste, og det må man sige om X Factor-Sarahs kæreste Frederikke, der er blevet godt sur over eb.dk's artikel:

'Skuffet 'X Factor'-Sarah sælger bamser i Tivoli'.

ekstrabladet.dk vil dog lige understrege, at vores artikel bygger på Sarahs egne ord fra DR HD-programmet 'Populær', der bliver sendt i aften.

Men selvfølgelig bringer vi Frederikkes forsvar for kæresten i sin fulde ordlyd:

'Faktum er, at folk som skriver artikler som disse undlader at fortælle hele sandheden. Undlader at fortælle hvor stor succes Sarah har fået. 2 guldplader, 1 platinplade, hun er blevet postet på en af verdens største bloggeres blog, har fået kontakt til en amerikansk producer og der bliver STADIG snakket om hende, selvom den nye sæson af X-Factor er begyndt. Grunden til, at Sarah arbejder i Build-A-Bear, er så hun ikke taber sig selv. Hun har haft 2-3 jobs pr måned siden hun vandt. Ærgerligt at diverse aviser forvrænger sandheden og får hende til at fremstå som "endnu en døgnflue". For det er hun da bestemt ikke. Sarah arbejder i Build-A-Bear så hun ikke "glemmer" hvor mange timer, der skal arbejdes i det virkelige liv for at tjene hvad Sarah tjener på jobs pr måned. Hun arbejder i Build-A-Bear fordi hun er 16 år gammel og fordi hun er fuldstændig ligesom alle andre unge mennesker på hendes alder. Jeg arbejder i Føtex, what's the difference?

Med venlig hilsen, Frederikke. Sarah's kæreste.'

LÆS OGSÅ:

X Factor-Sarah: 14-årig ville dræbe mig

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers