Sarah er ikke nogen døgnflue

X Factor Sarahs kæreste Frederikke mener, at Sara har haft masser af succes siden hun vandt X Factor og forsvarer nu, at Sarah sælger bamser i Tivoli

X Factor Sarahs kæreste Frederikke(med det røde hår) forsvarer nu Sarah med næb og klør og siger, at hun ikke er en  døgnflue bare fordi hun sælger bamser i Tivoli.(Foto: Michael Stub/Polfoto)
X Factor Sarahs kæreste Frederikke(med det røde hår) forsvarer nu Sarah med næb og klør og siger, at hun ikke er en døgnflue bare fordi hun sælger bamser i Tivoli.(Foto: Michael Stub/Polfoto)

Det er god moral at forsvare sin kæreste, og det må man sige om X Factor-Sarahs kæreste Frederikke, der er blevet godt sur over eb.dk's artikel:

'Skuffet 'X Factor'-Sarah sælger bamser i Tivoli'.

ekstrabladet.dk vil dog lige understrege, at vores artikel bygger på Sarahs egne ord fra DR HD-programmet 'Populær', der bliver sendt i aften.

Men selvfølgelig bringer vi Frederikkes forsvar for kæresten i sin fulde ordlyd:

'Faktum er, at folk som skriver artikler som disse undlader at fortælle hele sandheden. Undlader at fortælle hvor stor succes Sarah har fået. 2 guldplader, 1 platinplade, hun er blevet postet på en af verdens største bloggeres blog, har fået kontakt til en amerikansk producer og der bliver STADIG snakket om hende, selvom den nye sæson af X-Factor er begyndt. Grunden til, at Sarah arbejder i Build-A-Bear, er så hun ikke taber sig selv. Hun har haft 2-3 jobs pr måned siden hun vandt. Ærgerligt at diverse aviser forvrænger sandheden og får hende til at fremstå som "endnu en døgnflue". For det er hun da bestemt ikke. Sarah arbejder i Build-A-Bear så hun ikke "glemmer" hvor mange timer, der skal arbejdes i det virkelige liv for at tjene hvad Sarah tjener på jobs pr måned. Hun arbejder i Build-A-Bear fordi hun er 16 år gammel og fordi hun er fuldstændig ligesom alle andre unge mennesker på hendes alder. Jeg arbejder i Føtex, what's the difference?

Med venlig hilsen, Frederikke. Sarah's kæreste.'

LÆS OGSÅ:

Sarah og Frederikke har været kærester i et halvt år. Til Her & Nu fortæller Sarah, at hendes forlovede skal til USA i tre måneder fra september, da hun skal i praktik. (Foto: Polfoto/Michael Stub) Danske kendte X Factor-Sarah: 14-årig ville dræbe mig

1 af 3 Sarah som vi kendte hende under X Factor-programmerne.(Foto: Mogens Flindt)
2 af 3 Sarah og Frederikke ses her på afterparty på X Factor.(Foto: Kenneth Meyer)
3 af 3 X Factor Sarahs kæreste Frederikke(med det røde hår) forsvarer nu Sarah med næb og klør og siger, at hun ikke er en døgnflue bare fordi hun sælger bamser i Tivoli.(Foto: Michael Stub/Polfoto)