TV: Er du dum, Pernille? Joooh, neeej, joooh?

Det bliver lige nu diskuteret, hvorfor Paradise-Pernille roder sådan rundt i ordene, som hun gør. Bedøm selv her, om hun spiller skuespil eller ej. SE TV-KLIP

Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Den tidligere Paradise Hotel-deltager Pernille Nygaard har de seneste dage fået utrolig meget opmærksomhed på nettet, efter hun har smidt en række selvproducerede videoer op på sin personlige profil på Facebook.

Hun siger, at hun lavede videoerne for at promovere sin release-party på sin nye musiksingle, der foregår på fredag på diskoteket Penthouse i København.

Men videoerne er blevet bemærket for noget helt andet. På optagelserne vælter realityansigtet nemlig rundt i ord og sætninger.

Hun nævner blandt andet, at der er mange 'norskere' i byen, at hun ikke vil 'træde folk over ørerne', og at videoerne har skabt 'rognerock'.

Skuespil eller bare blank?
Den åbenlyse roden rundt i ordene har fået tusindvis af Facebookbrugere til at spærre øjnene op, og mange diskuterer nu, hvorvidt Pernille spiller skuespil - eller om hun virkelig bare ikke er særlig godt begavet.

Ekstra Bladet TV mødte Pernille Nygaard til en lille snak om, hvorfor hun opfører sig, som hun gør. Her hævdede hun hårdnakket, at hun på ingen måde spiller skuespil.

Se det i tv-klippet herover.

SE FLERE TV-KLIP PÅ EKSTRA BLADET HER

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksens styre er taget til fange

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind