TV: Rasende reality-stjerne: Hvordan skal jeg nogensinde blive rig?

Den ellers så forfængelige reality-stjerne er så rasende over det danske skatte- og licenssystem, at spyttet står om ham

Gustav er rasende! (Screendump)
Gustav er rasende! (Screendump)

- Jeg er i bitch-flip lige nu!

Sådan indleder reality-fænomenet Gustav en video, han har lagt op af sig selv på Facebook. Det, den medieglade latino-babe er så vanvittig rasende over, er, at han har modtaget en licensopkrævning med posten.

Læs også:

TV: Gustav i chok over kæmpe-lort

For det første føler Gustav, der huserer i flere programmer på TV3, at han betaler nok licens via topskatten - og for det andet kunne han aldrig drømme om at tune ind på en licensfinansieret kanal, hvor han med statsgaranti ikke kan se sig selv.

Tag trykket
I det hele taget er der noget galt med skattesystemet og -trykket, mener han.

I klippet raser den ellers så forfængelige Gustav så spyttet står omkring ham, mens han fortæller om, at han kun får sølle 8.000 kroner ud af et reklamejob, som han ellers tjener 20.0000 kroner på. Så når skattefar har været der, er der ikke råd til mange Gucci-tasker til mærkedyret.

- Hvordan skal jeg nå nogensinde at tjene penge, spare op og blive rig en dag, når jeg hele tiden bliver plukket ihjel, råber en kogende Gustav lige ind i kameraet.

Se Gustavs raserianfald i klippet herover.