Anni Fønsby flytter fængsel

Har fra i dag skiftet Statsfængslet i Horserød ud med en pension i Nordsjælland

Anni Fønsby kan nu skifte denne celle i Horserød ud med den nordsjællandske pension. Foto: Henning Hjorth
Anni Fønsby kan nu skifte denne celle i Horserød ud med den nordsjællandske pension. Foto: Henning Hjorth

Da Ekstra Bladet for nylig fik et eksklusivt interview med den rufferidømte Anni Fønsby fra Statsfængslet i Horserød, fremgik det med al ønskelig tydelighed, at den tidligere bordelmutter havde det svært blandt dele af det øvrige klientel i Horserød.

Læs også:

Anni ville gerne være lovlydig

Ifølge hendes advokat, Mikkel Nielsen sker flytningen på et tidspunkt, hvor hun har afsonet en væsentlig del af sin straf, da hun også tidligere har været varetægtsfængslet i anledning af sagen.

Anni Fønsby har siddet inde siden januar.

Advokaten understreger, at den rufferidømte fortsat afsoner på fængselsvilkår, og der er derfor ikke tale om at det fremover bliver 'en badeferie'. Anni Fønsby afsoner på samme vilkår som tidligere.

Læs også:

Kriminalforsorgen: Fanger skal have nødvendig behandling

- Derimod får hendes børn langt bedre vilkår, da hendes datter, Victoria der er hos Anni under afsoningen, ikke dagligt vil skulle køres i flere timer for at komme i daginstitution. Opholdet i fængslet har stresset Victoria, og på den pension, hvor Anni nu skal afsone, er der blandt andet tilknyttet pædagoger, oplyser Mikkel Nielsen i en meddelelse.

Ekstra Bladets reportage for nylig afslørede, at Fønsbys yngste datter har været alvorligt psykisk påvirket, at sin mors fængslesophold.

Den dømtes anden datter, Isabel, nu vil have mulighed for at besøge hende så ofte som hun måtte ønske, hvor det i Horserød kun var muligt at ses få timer om ugen.

- Anni Fønsby har oplyst mig, at hun navnlig er glad for, at Kriminalforsorgen endelig har taget hensyn til børnenes tarv, siger advokaten videre.