Annonce:
Annonce:

Peter lænket - skal holde sig fra Amalie

Peter Birch kan arbejde på sin bar, mens han afsoner sin 40 dages voldsdom med fodlænke, men han må ikke kontakte sin kæreste eller drikke sig fuld

Peter og Amalie har været kærester og fra hinanden et utal af gange. Nu er de sammen, og de slipper for at være væk fra hinanden, når Peter skal afsone sin voldsdom - i hvert fald hvis Amalie har tænkt sig at opsøge ham. (Foto: Mogens Flindt)
Peter og Amalie har været kærester og fra hinanden et utal af gange. Nu er de sammen, og de slipper for at være væk fra hinanden, når Peter skal afsone sin voldsdom - i hvert fald hvis Amalie har tænkt sig at opsøge ham. (Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det ser nu langt om længe ud til, at der kan blive sat det endelige punktum i den bizarre voldssag mellem den tidligere 'Paradise Hotel'-vinder Peter Birch og hans kæreste Amalie Szigethy.

Læs også:

Ups! Peter fik skærpet dommen - Skal nu 40 dage bag tremmer

Ulven Peter har nemlig nu fået at vide, at han kan få lov til at afsone sin 40 dages fængselsdom med fodlænke.

Læs også:

Amalie spænder ben for Peters fodlænke

Peter har fået et officielt brev fra Kriminalforsorgen med besked om, at han skal begynde afsoningen den 15. juni.

- De kommer og giver mig den på, og så kommer de vist og tjekker mig hver dag, forklarer Peter, der er lettet over ikke at skulle sidde i fængsel i Jylland, men det er også det eneste positive.

- Jeg må kun arbejde 37 timer om ugen, og eftersom jeg lige har startet min egen bar, så bliver det et stort problem for mig. Jeg gad godt møde andre selvstændige, der kun arbejder otte timer om dagen, siger han til ekstrabladet.dk.

Læs også:

TV: Ulvens retssag koster ham kassen

Annonce:

I stedet har Peter nu ansat en medhjælper, der kan aflaste lidt, for han skal ikke forvente hjælp fra sin kæreste Amalie, som faktisk var hende, der i sin tid lagde sag an mod Peter.

Læs også:

Amalie på vej i retten: - Jeg føler, det er min skyld

- Jeg tror ikke, jeg skal regne med hjælp fra Amalie. Hun er vist bedst til at stå på den anden side og drikke sig fuld, griner han.

Må ikke ringe til eller opsøge Amalie
Så kan hun passende tage Peters ration også, for han må ikke indtage alkohol i de 40 dage, han afsoner.

- De kan dukke op og teste mig uanmeldt, men det bliver heller ikke noget problem. Det er straks værre, at de forbyder mig at se Amalie, siger Peter og uddyber:

- Der står direkte i brevet, at jeg ikke må opsøge Amalie. Jeg må ikke tage kontakt til hende, og jeg må ikke ringe til hende. Det kommer jeg jo ikke til at overholde...

Læs også:

Amalie: - Alt hvad jeg har sagt er løgn

- Men du er vel nødt til at overholde vilkårene for ikke at blive yderligere straffet?

Annonce:

- Ja, men der står ikke noget om, at Amalie ikke må kontakte mig, så det må jo blive hende, der kommer til mig, og hende, der ringer til mig. Så må jeg jo bare ligge og vente på hende, griner han.

Læs også:

Peter: Jeg skal være alene nu - uden Amalie

- Altså hvis de vil give mig ekstra fængsel for at se min kæreste, så er de latterlige. Jeg kan jo for pokker ikke undvære hende i 40 dage, slår han fast.

Byder Kriminalforsorgen på kaffe
Derfor må kæresteparret heller ikke bo sammen, og da Peter stadig har adresse i Sverige, men skal afsone straffen i Danmark, bor han nu hjemme hos sin bror. Og der må Amalie gerne komme hjem.

- Jeg er sikker på, at Amalie er glad for, at jeg skal afsone på den her måde. Dels kan vi se hinanden, dels kommer jeg ikke til at arbejde ret meget, og dels kommer hun til at vide præcis, hvornår jeg kommer hjem fra arbejde.

Læs også:

Amalie i retten: - Gud straffer mig på en eller anden måde

Annonce:

- Alt bliver skemalagt. Jeg får for eksempel en time til at handle i hver uge, og så de 37 timer på arbejdet. Og så kommer der vist to fra Kriminalforsorgen for at tjekke mig hver dag. Dem har jeg da bestemt tænkt mig at invitere på kaffe, joker Peter overfor ekstrabladet.dk.

I retten som offer/gerningsmand - og kærester
Hele sagen begyndte i en baggård i det indre København i april måned sidste år.

Peter og Amalie var på daværende tidspunkt ikke kærester, men mødtes i byen. Efterfølgende anklagede Amalie sammen med sin mor Peter for at have krænket hende seksuelt, slået hende og taget kvælertag på hende.

Siden hen fandt Peter og Amalie sammen igen, og da dommen faldt i Østre Landsret i marts måned fulgtes offer og gerningsmand ad til retten som kærester.

Læs også:

Farcen fortsætter: Peter og Amalie sammen igen igen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Danmark skylder ikke Grønland noget
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: