Thomas Vinterberg skal være far for tredje gang

Filminstruktøren Thomas Vinterbergs kone Helene Reingaard er i ottende måned og skal snart føde

Thomas Vinterberg ses her med sin højgravide kone Helene Reingaard og hans to døtre Nanna og Ida fra et tidligere ægteskab med Maria Walbom.(Foto: Henning Hjorth)
Thomas Vinterberg ses her med sin højgravide kone Helene Reingaard og hans to døtre Nanna og Ida fra et tidligere ægteskab med Maria Walbom.(Foto: Henning Hjorth)

Thomas Vinterberg ankom til gallapremieren på Nikolaj Arcels film 'En Kongelig Affære' sammen med sin højgravide kone Helene Reingaard samt sine to døtre Nanna på 16 og Ida på 12 fra sit tidligere ægteskab med teaterinstrukøtren Maria Walbom, som han var gift med i 17 år.

LÆS OGSÅ:

Kronprinsesse Mary vild med Mads Mikkelsen

Filminstruktøren Thomas Vinterberg mødte den 18 år yngre Helene Reingaard for 5 år siden under indspilningerne af hans film 'En mand kommer hjem', hvor hun havde en bærende rolle. For Thomas Vinterberg førte det til skilsmisse fra Maria Walbom og nyt ægteskab med Helene Reingaard, og nu venter parret et barn.

- Jeg glæder mig helt vildt meget til at blive far igen, siger Thomas Vinterberg til Ekstrabladet.dk, og hans to døtre Nanna og Ida tilføjer:

- Vi glæder os også til at blive storesøstre. Og vi er ligeglade med, om det bliver en pige og en dreng. Det bliver bare sjovt og dejligt, siger pigerne.

Thomas Vinterberg er netop nu også ved at barsle med en ny film med titlen 'Jagten', hvor Mads Mikkelsen og Thomas Bo Larsen har de bærende roller.

Forsøger at I at få filmen med til filmfestivalen i Cannes?

- Lige nu handler det om at få den gjort færdig og så må vi se, hvad der sker, siger Thomas Vinterberg og tilføjer, at han er yderst tilfreds med sin nye film.

LÆS OGSÅ:

Thomas Vinterbergs 'Jagten' sælger godt i Berlin

LÆS OGSÅ:

Vinterberg filmer med Susse Wold og Mads M

Cyron Melville er nybagt far til en datter

Skuespilleren Cyron Melville, der i 'En kongelig affære' spiller rollen som Enevold Brandt, der får hugget hovedet af lige før livlægen Struensee, kom også med glædelige nyheder på børnefronten. Han er nemlig fornylig blevet far til en datter.

- Min datter er bare så skøn. Men vi ved endnu ikke, hvad hun skal hedde, fortæller Cyron Melville.

LÆS OGSÅ:

Hun bliver en mega-stjerne