Annonce:
Annonce:

Bendtner afslører: - Jeg får stoffer i mine drinks

Ifølge landsholdsangriberen er det sket mindst tre gange, at ukendte gerningsmænd har puttet narkotika i hans drinks. En af gangene endte det helt galt for en af hans venner

Velkommen på forsiden.
Velkommen på forsiden.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

I den seneste udgave af magasinet Cover Man, forklarer den 24-årige boldspillende badboy, at han flere gange har oplevet, at folk har puttet narkotika i hans drinks.

Det var blandt andet tilfældet i forbindelse med en meget omtalt episode på London-natklubben Boujis, hvor en vaks paparazzi-fotograf bogstavelig talt fangede Bendtner med bukserne nede.

- Jeg var ude med en veninde, som jeg havde på besøg. Og vi fik da nogle shots, ingen tvivl om det. Da jeg vågnede op i mit boblebad, var jeg blank. Jeg fik at vide, at jeg havde ligget ned, og at der er blevet hentet vand til mig. At klubben havde været lukket i en time på det tidspunkt, og så ringede nogen selvfølgelig efter fotograferne. Jeg blev drugget. Det tror jeg på, siger Bendtner til Cover Man.

Episoden kostede to ugers løn og var medvirkende til, at landsholdsangriberen forsøgte - uden synderligt held - at skrue ned for drukturene.

Annonce:

Ny drukregel
Af frygt for igen at komme til at indtage en drink med ukendte tilsætningsstoffer har Bendtner efterfølgende indført en ny drukregel, når han går i byen.

Han undlader ganske enkelt at stille sit glas fra sig, og hvis han alligevel ikke kan undgå at måtte slippe sin drink, bestiller han fluks en ny.

Taktikken har reddet ham fra yderligere ufrivillige narkotika-oplevelser, men har desværre haft uheldige bivirkninger for flere af hans gamle kammerater.

- Jeg har oplevet nogle gange, at en af drengene er kommet til at tage min drink, som der af kommet noget i. To af gangene i Danmark. På No. 8 og NASA. En af dem røg sgu på hospitalet af det. Han var inde med drop i armen og det hele. Jeg kan ikke huske, om de også udpumpede ham, siger Bendtner til Cover Man.

På nedtrapning
I interviewet fortæller Bendtner desuden, at han har trappet gevaldigt ned på det fugtige natteliv, som han har dyrket, siden han var 16.

- De dage, hvor jeg stod på bordet og var den største idiot, er ovre, bedyrer han, men trækker straks lidt i land:

- Det kan da være, der kommer en eller to gange mere.

Læs også:

Bendtner tabte bukserne i brandert

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: