Uffe efterlod sig regning på 500.000

- nu fester han og makkeren Kim Grenaa for samme beløb

Uffe Buchard er sur på Ekstra Bladet, fordi vi har skrevet om gælden til hans kreditorer.(Foto: Tariq Mikkel Khan)
Uffe Buchard er sur på Ekstra Bladet, fordi vi har skrevet om gælden til hans kreditorer.(Foto: Tariq Mikkel Khan)

Smilene var store, da Uffe Buchard og Kim Grenaa for lidt siden trippede ind på den røde løber for at lade sig forevige forud for deres ’Dansk Fashion Award’.

Her slog de dørene op til overrækkelsen af en række modepriser, champagne, underholdning og rigeligt med kindkys.

Ekstra Bladet kan dog afsløre, at regningen for konkursen i deres tidligere firma endte på et minus på to millioner kroner, hvoraf de halvanden million var penge, som Kim og Uffe selv havde lånt selskabet.

Læs også:

Uffe Buchard har det med mennesker som med forbrugsvarer. Det skal være toppen af poppen. Derfor var Medina hyret som værtinde til Dansk Fashion Awards, og han undlod ikke at vise sig sammen med hende. (Foto: Anthon Unger) Danske kendte Mode-Uffe smed 500.000 kr. efter VIP-venner

Regningen for maden løb op i 322.000 kroner, hvilket bringer den samlede regning op på 462.000 kroner. Ved siden af skulle modebosserne lønne pr-bureauet Noise, sørge for udsmykning og underholdning.

Summasummarum: En fest til mere end en halv million.

Læs også: Modebøsser lånte formue til at betale gæld

Eller det samme beløb, de efterlod i ubetalte regninger til de blødende kreditorer, der tidligere har luftet deres utilfredshed med, at Grenaa og Buchard fortsætter festen uden at skele til regningerne.

LÆS OGSÅ: Uffe Buchard er stadig sur og fornærmet på Ekstra Bladet.(Foto: Tariq Mikkel Khan) Event & Kultur Buchard stadig fornærmet på Ekstra Bladet Buchard stadig fornærmet på Ekstra Bladet

Ekstra Bladets tidligere omtale af de sure kreditorer har betydet, at avisen ikke er velkommen på den røde løber.

Men:

Læs reportagen fra den røde løber fra året 'Dansk fashion Award' i papirudgaven af Ekstra Bladet i morgen

1 af 4 Ekstra Bladet konfronterer her Uffe Buchard i forbindelse med hans store gæld.(foto: Anthon Unger)
2 af 4 Uffe Buchard i godt selskab med Christiane Schaumburg-Müller og Caroline Fleming ved et tidligere modeshow.(Foto: Klavs Bo Christensen)
3 af 4 Modeværterne Uffe Buchard og Kim Grenå bruger her til aften 500.000 kroner på at feste med jetset-vennerne. Her er de netop her til aften blevet fotograferet under Dansk Fashion Award.(Foto: Jakob Jørgensen)
4 af 4 Uffe Buchard er sur på Ekstra Bladet, fordi vi har skrevet om gælden til hans kreditorer.(Foto: Tariq Mikkel Khan)