Oddset-Jannis nye kæreste: Hun er mit valg

Den bedrageritiltalte blondine får fuld opbakning fra kæresten

Oddset-Janni sammen med sin nye kæreste Christian Abrahamsen. Foto: Kristian Linnemann
Oddset-Janni sammen med sin nye kæreste Christian Abrahamsen. Foto: Kristian Linnemann

Oddset-Jannis nye kærlighed, Christian Abrahamsen, 43, lader sig ikke skræmme af retssagen, der ligger som en tung skygge over deres forhold. Heller ikke selvom anklageren har krævet, at Janni Christensen bliver idømt mindst tre års fængsel.

- Hun er mit valg, og så må jeg også tage det her med. Jeg ved, at hun ikke har lavet noget kriminelt. Hvad der så har taget overhånd, det har jo ikke noget med Janni at gøre, siger Christian Abrahamsen med henvisning til, at kærestens kvindelige medtiltalte, ifølge kvindens forsvarer, har erkendt at have fået omkring 700.000 kroner af den ældre mand, som de er tiltalt for i forening at have narret penge fra på kynisk vis.

En hård omgang
Ifølge anklageren skete det blandt andet ved at udnytte hans afhængighed af dem og ved at dope ham med receptpligtig medicin, der ikke var udskrevet til ham.

Den tidligere Oddset-babe Janni Christensen er blevet kæreste med Christian Abrahamsen, der bor i Gabon i det vestlige Centralafrika. Foto: Anthon Unger og privat Danske kendte Nyforelsket Oddset-Janni: Stikker af til paradis efter retssag

Christian Abrahamsen er ingeniøruddannet og bor i Gabon i Centralafrika. Han var selv inde og vidne i sagen tidligere på ugen, fordi han står som vitterlighedsvidne på den ældre mands testamente, men i går fulgte han forsvarernes procedure fra tilhørerbænkene. Sagen har været en hård omgang.

- Men jeg synes, det er utroligt, hvordan Janni har taget det. Med sindsro og sit gode humør. Det havde jeg aldrig selv kunnet gøre, siger manden, mens hans blonde kæreste står og smiler ved hans side uden for Københavns Byret.

Janni Christensen. Foto: Jakob Jørgesen Krimi Oddset-Jannis forsvarer: Derfor skal hun frifindes

De mødte hinanden i det københavnske natteliv i 2008, hvor de blev kærester første gang. Siden har der været perioder uden kontakt, hvor Janni havde andre kærester, men nu har de altså fundet hinanden igen.

Christian Abrahamsen er i Danmark de næste to uger, men er formentlig nødt til at tage tilbage for at arbejde, inden dommen falder over Janni Christensen og de to andre tiltalte den 22. maj.

Flyttetanker

Når det er overstået, er det Jannis plan, at hun vil tage ned til kæresten i Gabon og puste ud et stykke tid.

- Hvad der skal ske derefter, har vi ikke afgjort endnu, siger parret om eventuelle planer om at flytte ultimativt sammen. Christian Abrahamsen har dog ikke planer om at flytte til Danmark i nærmeste fremtid, så det vil i så fald betyde, at Janni Christensen skal forlade Danmark.

HØR OGSÅ: Lydoptagelserne, der kan fælde Oddset-Janni

- Han bor ned ved stranden. Det er meget eksotisk med gorillaer og giraffer nærmest i baghaven. Han har sit eget hus, hvor der er vagter, og der er ikke pirater. Og så er der 30 grader året rundt, fortalte Janni Christensen tidligere til ekstrabladet.dk.