TV: Linse sviner Bendtner: Aberøv!

Linse Kessler har ikke meget til overs for landsholdsspilleren, der siger, at livet er for kort til reality-tv

Linse elsker reality - men ikke Nicklas Bendtner. (Foto: Mogens Flindt)
Linse elsker reality - men ikke Nicklas Bendtner. (Foto: Mogens Flindt)

Se Linse give Bendtner svineren i tv-klippet i toppen af artiklen her

---------------------

Læs også:

TV: Fik du nok sex på Paradise?

TV3 forsøger fra mandag at malke Paradise-koen ved at lave en såkaldt ’Paradise Hotel Reunion’ med 20 tidligere deltagere.

Læs også:

TV: Så snaver Susan K på Paradise igen-igen-igen

Når det om fem uger er overstået, og tv-stationen skal komme op med et nyt koncept, kunne de overveje at indlogere 46-årige Linse Kessler og 24-årige Nicklas Bendtner sammen på 'Paradise Hotel'.

Dét ville uden tvivl give en god omgang tv, for de to personligheder er alt andet end enige om synet på reality-tv.

Skal bruge hovedet
Landsholdsspilleren skriver i sin klumme i Ekstra Bladet i dag, at 'Paradise Hotel' er crap og det værste af det værste.

Læs også:Brystbomben synes derimod, at programmet er 'så fedt', og hun giver gerne den 22 år yngre fodboldspiller noget af en tackling.

- Nicklas skal lige bruge hovedet, før han siger sådan noget. Reality-tv er rigtig sjovt for dem, der er med, og der må jo være nogle seere, siden de topper seertal hele tiden, siger Linse, der selv ganske kort var med i årets 'Paradise Hotel', da nogle af pigerne tjekkede ind på hotellet sammen med deres mødre - heriblandt Linses datter Stephanie.

Læs også:

TV: Linse kan ikke overskue datterens Paradise-sex

Skulle holde sig til fodbold
Når man først har sat gang i gyngerne hos Linse, lægger de sig ikke igen. Og Bryggen-beboeren fortsætter da også med at gå efter manden i stedet for bolden:

- Han skal lade være med at være så gammel og kedelig.

- Ved du egentlig overhovedet, hvem han er?

- Han spiller fodbold, gør han ikke... Det synes jeg, han skulle holde sig til. Han ved slet ikke, hvad det vil sige at lave reality, eller også er det, fordi der ikke er nogen, der kan bruge ham til det, siger Linse, før hun i bedste reality-stil går væk fra kameraet og slutter med sin sviner:

- Aberøv!