Jeg er gældfri om 22 år

Fetterlein er begyndt at arbejde som bartender på Crazy Daisy for at afdrage sin fire millioner kroner store gæld

Fetterlein er gæstebartender på Crazy Daisy for at servicere gælden på fire millioner. Den er først ude af verden om 22 år. (Arkivfoto: Jan Unger).
Fetterlein er gæstebartender på Crazy Daisy for at servicere gælden på fire millioner. Den er først ude af verden om 22 år. (Arkivfoto: Jan Unger).

41-årige Frederik Fetterlein er ikke gældfri, før han fylder 63 år.

Efter mange år med et hasarderet overforbrug, der sendte ham økonomisk i knæ, er den tidligere tennisspiller endelig begyndt at betale af på den store gæld, han slæber efter sig.

Fire millioner kroner er hans endelige gæld opgjort til og med 15.000 kroner i afdrag om måneden, vil det tage lidt mere end 22 år at få den helt ud af verden.

Læs også:

Fetterlein: Nu handler jeg i Netto

- Ja, det rykker ikke så meget, siger Fetterlein, da Ekstra Bladet møder ham i lufthavnen, hvor han er ved at gå om bord i et fly til Bangkok.

Her skal han som led i sin kamp for at skaffe kontanter holde foredrag i ti dage. Men den tidligere jetsetter, der nu handler i Netto, har også taget andre job for at skaffe penge til dagligdagen.

Læs også:

TV 2-vært overlod sit dankort til Fetterlein

- Jeg er gæstebartender mange steder rundt om i provinsen. Crazy Daisy og sådan nogen steder.

- Hvordan er det?

- Folk er helt vildt søde og det drejer sig om at være glad, når folk er fulde, siger Fetterlein.

Der tidligere selv var en af Monacos natteravne, dengang pengene væltede ind i en lind strøm - og fossede lidt hurtigere ud.

Læs også:

Fetterlein: Økonomien ramlede under kærlighedsferie Fetterlein: Økonomien ramlede under kærlighedsferie

- Lige nu arbejder jeg som gæstebartender, fordi jeg ikke kan tillade mig at sige nej, siger han.

Da kuratoren i hans bo gjorde gælden op, landede den på 4,3 millioner. Hvorefter der blev slået 300.000 af, så den endte på fire millioner.

- Havde det hele været opgjort inden, al omtalen af min gæld gik i gang, kunne den måske være endt på halvanden million. Men sådan er det, siger Fetterlein.

Læs også:

Fetterlein: Jeg har kneppet alle slags kvinder

Han kan dog glæde sig over, at hans indkomst ikke bliver beskattet i Danmark, men i England, hvor han fortsat har sin adresse trods de mange dage i fædrelandet.

- Jeg håber, at jeg en dag bliver i stand til at afdrage lidt mere, end jeg gør nu. Planen er at betale så meget som muligt, siger Fetterlein, hvis historik dog ikke ligefrem er præget af økonomisk ansvarlighed.

Læs også:

Fetterlein: - Jeg var afhængig af ludere og coke