Jean Michel om X Factor-farvel: - Der bliver skrevet så meget

Jean Michel henviser stadig til den oprindelige pressemeddelelse, når snakken falder på hans 'X Factor'-exit

- Der bliver skrevet så meget og folk tager parti. Det er lidt ærgerligt, siger Jean Michel. (Foto: Anthon Unger)
- Der bliver skrevet så meget og folk tager parti. Det er lidt ærgerligt, siger Jean Michel. (Foto: Anthon Unger)

Efter at have holdt sig skjult for pressen i næsten en måned, indvilliger Jean Michel fredag i at tale ganske kort med Ekstra Bladet.

Han vil gerne tale om musik. Men forårets mest omtalte sanger i Danmark, vil stadig ikke tale om, hvad der fik ham til at forlade 'X Factor', få timer før han skulle have været i kvartfinalen med sin makker, Nicoline Simone.

Jean Michel har netop præsenteret verden for de første nye toner, siden han forlod programmet. 'Lost' hedder nummeret, der er blevet til på baggrund af alle de ting, han har lært i 'X Factor'.

LÆS OGSÅ:

Jean Michel har siddet og leget med alle de ting, han har lært i 'X Factor'. Det er der kommet nummeret 'Lost' ud af. (Foto: Anthon Unger) Danske kendte Jean Michel laver musik igen: - Det er en meget personlig sang

Private årsager
Når snakken falder på, hvorfor han til at trak sig, henviser Jean Michel fortsat til den pressemeddelelsen, der blev sendt ud den 10. marts.

'Jeg har valgt at trække mig fra programmet af private årsager. Det har været en meget vanskelig beslutning at træffe, men jeg er helt afklaret med, at jeg har truffet det rigtige valg. Det er helt og holdent min egen beslutning, og den har intet at gøre med hverken Nicoline Simone, Thomas Blachman eller andre personer på 'X Factor'-produktionen. Jeg ved, at det vil virke voldsomt, at jeg forlader programmet, men for mig har der ikke været andre muligheder', udtalte han den gang.

Ikke hold i det
- Mange har været voldsomt bekymrede for dig siden, og der har været spekuleret meget i de 'private årsager'. Hvordan har du det?

- Jamen jeg har det helt fint! Jeg er lidt øv over alt det, der er blevet skrevet. Det er lidt svært, når der ikke er hold i det, siger han til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ:

Jean Michel og Nicoline Simone har begge været som sunket i jorden siden deres exit fra 'X Factor'. (Foto: Jan Unger) Danske kendte Livstegn fra Jean Michel: Jeg har det fantastisk!

- Men det er bagsiden af medaljen og sådan er det, siger Jean Michel, der siden sin exit har kunnet læse mange historier om den egentlige grund til den tidlige afsked med programmet.

Folk tager parti
- Der bliver skrevet så meget og folk tager parti. Det er lidt ærgerligt, siger han og vil tydeligvis ikke tale mere om 'X Factor'.

LÆS OGSÅ:

Nicoline Simone og Jean Michel i de glade 'X Factor'-dage. (Foto: Mogens Flindt). TV Nicoline Simone måtte til psykolog

Mens Jean Michel med egen ord har det 'helt fint', har farvellet til 'X Factor' været et større problem for 16-årige Nicoline Simone, der har måttet til psykolog for at få fordøjet skuffelsen.