Jean Michel laver musik igen: - Det er en meget personlig sang

Siden Jean Michel forlod 'X Factor' har han været som sunket i jorden. Nu har han lavet ny musik

Jean Michel har siddet og leget med alle de ting, han har lært i 'X Factor'. Det er der kommet nummeret 'Lost' ud af. (Foto: Anthon Unger)
Jean Michel har siddet og leget med alle de ting, han har lært i 'X Factor'. Det er der kommet nummeret 'Lost' ud af. (Foto: Anthon Unger)

Siden Jean Michel meget overraskende droppede ud af 'X Factor' bare få timer før kvartfinalen, har han været som sunket i jorden. Men den unge sanger er hverken tabt eller fortabt, forsikrer han Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ:

Jean Michel kommer til 'X Factor'-finalen på fredag. (Foto: Mogens Flindt) TV Jean Michel tilbage til X Factor

Tiden efter Danmarks største underholdningsshow er blevet brugt til at lave ny musik - og det er der kommet nummeret 'Lost' ud af, som Jean Michel har lagt på YouTube.

- Det er en meget personlig sang, siger Jean Michel til Ekstra Bladet.

Har lært meget i 'X Factor'
- Jeg har brugt mange af de ting, som jeg har lært i 'X Factor', siger han og fortæller, at han selv har siddet og leget med tingene i sit hjemmestudie.

Jean Michel understreger, at der ikke er tale om nogen officiel single fra ham - den må vi vente på lidt endnu.

- Jeg samarbejder med en anden musiker om min første officielle single, men det kan jeg ikke sige mere om nu, siger Jean Michel, der er danmarksmester i at holde på hemmeligheder.

LÆS OGSÅ:

Jean Michel og Nicoline Simone har begge været som sunket i jorden siden deres exit fra 'X Factor'. (Foto: Jan Unger) Danske kendte Livstegn fra Jean Michel: Jeg har det fantastisk!

Præcis hvorfor han tjekkede ud af 'X Factor', da programmet spidsede til, vil han stadig ikke tale om.

LÆS OGSÅ:

Jan Lagermand Lundme har lavet en aftale med Jean Michel om, at han ikke vil fortælle, hvorfor Jean Michel forlod programmet.(Foto: Mogens Flindt) TV DR's aftale med Jean Michel: Vi holder kæft

HØR SANGEN HER