Jes Dorph og kæresten: Nu bor de næsten sammen

Tv-værten og hans nye kæreste har 50 meter mellem deres to hjem

Boligredaktør Louise Lehrmann besøger tit kæresten Jes Dorph-Petersen, ny sportschef på TV3, for han har flere tv-kanaler, hvor parret kan se fodbold. (Foto: TV2).
Boligredaktør Louise Lehrmann besøger tit kæresten Jes Dorph-Petersen, ny sportschef på TV3, for han har flere tv-kanaler, hvor parret kan se fodbold. (Foto: TV2).

Jes Dorph-Petersen og hans nye kæreste, chefredaktør Louise Lehrmann, behøver ikke at meddele folkeregistret, at de har planer om at flytte sammen.

I dag bor de kun 50 meter fra hinanden, hvilket gør dagligdagen som ikke-samboende betydeligt nemmere.

Parret, der for halvanden måned siden bekendtgjorde, at de er kærester, bor begge i Hellerup og så tæt på hinanden, at de næsten ikke behøver bruge telefonen, når de skal i kontakt.

- Det betyder, at vi kan se hinanden ofte. Det kræver ikke den store planlægning.

Og vi nyder at mødes til en hurtig kop kaffe og sludre lidt. Så det får vi lidt lettere ved, siger Louise Lehrmann til Ekstra Bladet.

Det var dog ikke på grund af nærheden til Louise, der er chefredaktør på Bolig Magasinet, at Jes valgte at flytte ind i sin lejelejlighed i netop i det kvarter.

Louise Lehrmann (Foto: TV2) Danske kendte Dorphs nye darling: Vild med Jes' humor

- Det må siges at være et dejligt tilfælde, siger Louise.

- Hvor ofte er I så sammen?

- Så ofte som overhovedet muligt. Vi ikke bare kærester. Vi er også blevet bedste venner, og sådan nogle vil man jo gerne se, så ofte man kan.

Som chefredaktør på et boligmagasin har hun formentlig et hjem, der slår en nyskilt mands med flere længder, når det kommer til hyggelig indretning. Men Jes' glødende interesse for fodbold, der nu er blevet hans arbejde på TV3, lokker Louise over til hans hule.

Jes Dorph-Petersen er forelsket - og det har den nyskilte tv-vært været i nogle måneder. (Foto: Thomas Lekfeldt) Danske kendte Jes Dorph scorer skønhed

- Vi er en del hos Jes, da han har flere kanaler, hvor vi kan se fodbold. Det er, som det lige passer, siger Jes' nye skønhed. Der ikke et øjeblik fortryder beslutningen om at danne par med TV3' s nye guldfugl.

- Jeg bliver mere og mere forelsket, siger Louise, der er fast bolig-kommentator på ' Go' Morgen Danmark'.

1 af 2 Jes Dorph er flyttet helt ind på livet af kæresten i Hellerup. (Foto: Jakob Jørgensen).
2 af 2 Boligredaktør Louise Lehrmann besøger tit kæresten Jes Dorph-Petersen, ny sportschef på TV3, for han har flere tv-kanaler, hvor parret kan se fodbold. (Foto: TV2).