Stephanie Star viser påskeæggene: - Jeg får et kick ud af det

Cougaren fra 'Singleliv' elsker at vise sig frem på tv. I aften gør hun det igen - kun iført g-streng. Få en forsmag her

Stephanie Star for lidt farve på barmen. (Screendump)
Stephanie Star for lidt farve på barmen. (Screendump)

Blufærdighed er ikke noget Stephanie Star ejer. Til gengæld er den 45-årige cougar fra 'Singleliv' springfyldt med energi og elsker at vise sin velformede krop frem for både unge mænd og for tv-seere.

I aften smider den siciliansk-fødte skønhed for gud ved hvilken gang tøjet i programmet og flasher sin slanke talje, lange stænger og sin dobbelte j-skål.

LÆS OGSÅ:

Cougaren Stephanie har en imponerende krop. Det synes hendes date Asger også. (Foto: Screendump fra tv-indslag) TV TV: 44-årige Stephanie bodypaintet før date

Spray tan
I dating-programmet skal Stephanie med kunstnernavnet Star på endnu en date. Og i den anledning skal hendes halvblege 'påskeæg' have den rette kulør til lejligheden.

- Jeg skal være stinkede sicilianerbrun, siger Stephanie Star, inden hun lader sig oversprøjte med nøddebrun kropsfarve - kun iført en lille rød g-streng.

- Hvad får du ud af at vise dig sådan frem på tv?

- Jeg får et vanvittigt kick ud af det. Jeg elsker at vise Danmark, hvordan jeg er, siger hun.

Sådan er jeg
- På Ekstra Bladet har vi tidligere skrevet om reality-stjerne, der spiller en rolle, så snart kameraet et tændt. Gør du også det?

LÆS OGSÅ:

Måske er Gustav tabt for dansk reality. Han siger selv, at hvis han spillede skuespil, ville han gøre karriere i Hollywood. Og det er netop, hvad han gør, siger reality-kollegerne. (Foto: TV3) TV Reality-kolleger: Gustav spiller skuespil

- Nej! Det er hundrede procent den ægte vare. Jeg er meget dynamisk og lidt af en vildbasse, der bare vil have mere glasur på lagkagen, griner Stephanie Star.

LÆS OGSÅ:

44-årige Stephanie er vild med yngre mænd - og at dømme ud fra hendes unge dates ansigtsudtryk, er det gengældt. (Foto: Screendump fra indslag) TV TV: Barmfager singleliv-cougar viser former

Ifølge den 45-årige kvinde med hang til yngre mænd handler det hele om at hvile i sig selv og i sin egen krop.

- Og det gør jeg. Jeg er i balance med mig selv - derfor stråler jeg. Jeg kan tydeligt føle, at når jeg kommer ind i et rum, så siger folk wow. De kan mærke, at her kommer en både begavet og smuk kvinde med masser af enerig, siger Stephanie Star til Ekstra Bladet.

Få en forsmag på aftenens spray tan i klippet herover. Det er klokken 20 i aften, der er 'Singleliv' på Kanal 4.