TV: Medina hjem uden sin nye flirt

Popdronningen ville ikke afkræfte, at hun danner par med 20-årige Christopher

Medina var flankeret af sin tourmanager, Steffen, og ikke den nye flirt, 20-årige Christopher. Medina ville hverken be- eller afkræfte forholdet. (Foto: Jan Unger).
Medina var flankeret af sin tourmanager, Steffen, og ikke den nye flirt, 20-årige Christopher. Medina ville hverken be- eller afkræfte forholdet. (Foto: Jan Unger).

Se mr. Flash snakke med Medina i lufthavnen i tv-klippet

- - - - - - - - -

Formummet bag et par mørke solbriller landede Medina i går eftermiddag i Københavns Lufthavn efter en kort turné i USA.

Men uden sin nye flirt, 20-årige Christopher, ved sin side.

I stedet var det hendes tourmanager, Steffen, der baksede rundt med divaens kufferter og fik dem gelejdet ind i en taxa, så Medina kunne komme hjem og hvile efter den lange flytur over Atlanten.

Læs også:

Medina har angiveligt fundet kærligheden. Hun er blevet fotograferet, mens hun kysser med den danske sanger Christopher. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Medina kysser med Christopher

I Los Angeles blev hun spottet, mens hun kælent slyngede sig op af sangeren Christopher, ligesom de var ude at spise.

- Er I kærester nu, du og Christopher?

- Det har jeg ingen kommentarer til, lød det fra 29-årige Medina, der altså ikke valgte at afkræfte, at et nyt forhold er under opsejling.

Læs også:

Medina fortæller nu, at hun og Mathias ikke er kærester, trods romantisk ferie og numseklaps. (Foto: Anthon Unger). Danske kendte Medina: Jeg er single

Sikkert er det dog, at det ikke længere er Mathias Arvedsen, der slæber Medinas kufferter. Mens Medina var i USA, var han på ferie på Bali.

I denne uges udgave af Se og Hør fremgår det, at Medina ’æder mænd råt’ og ’ta’r de mænd, hun vil ha’

- Hvad synes du om Se og Hørs forside?

- Det kender jeg ikke noget til.

Læs også:

Median var ikke meget for at tale med pressen om sin 'varme' tur til Thailand sammen med Mathias. (Foto: Anthon Unger) Danske kendte Medina og Mathias sammen igen

Det kom som noget af en overraskelse, at hun og Christopher blev spottet i en hed omfavnelse, for ved X Factor-finalen havde den unge sanger travlt med at proklamere sin kærlighed til kæresten Matilde.

Ugen efter var han sammen med Medina i Los Angeles, som Christopher befinder sig i i forbindelse med et værtsjob for Nickelodeon.

Det er heller ikke mere end et par måneder siden, at Medina og Mathias havde travlt med at vise omverdenen, at de var et par.