Sarahs kæreste faldt om på håndboldbanen

Den tidligere 'X Factor'-vinders kæreste besvimede til håndboldtræning. Nu får hun undersøgt sit hjerte

Frederikke havde i dagens anledning ikke skjult sine elektroder. (Foto: Royal Press Photo)
Frederikke havde i dagens anledning ikke skjult sine elektroder. (Foto: Royal Press Photo)

Hvad får en unge frisk pige til pludselig at kollapse under en gang håndboldtræning, som den tidligere 'X Factor'-vinders kæreste gjorde for præcis en uge siden? Det er lægerne ved at finde ud af, og derfor er Frederikke Have ved at gennemgå en større hjerteundersøgelse. Det skriver Starlounge.

Sarah og Frederikke har dannet par siden den unge pige med den hæse stemme som bare 15-årig vandt 'X Factor', og derfor var det noget af en forskrækkelse for Sarah, at hendes kæreste pludselig faldt om og måtte hentes med ambulance.

Heldigvis er der ikke noget, der tyder på, at der noget alvorligt galt med Frederikke.

- Lægen mente alligevel, at det var bedst, at hun fik taget nogle prøver, fortæller Sarah til Ekstra Bladet.

De seneste dage har Frederikke derfor været plastret til med udstyr, der skal overvåge hendes hjerterytme, men ifølge sangeren er der ikke kommet svar på prøverne endnu.

Flytter sammen
Selv om Sarah kun er 16 år, rykker hun om få måneder teltpælene op og flytter hjemmefra.

Sarah og Frederikke har besluttet, at de vil flytte sammen og det bliver Aarhus, der skal danne rammen om de to unge pigers liv. Her har Frederikke Haves far en lejlighed, som de kan bo i.

LÆS OGSÅ:

X Factor Sarah vil gerne lave noget der er ordentligt og håber der kommer et tilbud dumpende ned fra himmelen. (Foto: Polfoto/Michael Stub). TV Skuffet 'X Factor'-Sarah sælger bamser i Tivoli

Ud over at satse på musikken skal Sarah læse på VUC i Arrhus og så håber hun, at hun kan få lov til at fylde bamser i Build-a-Bear i smilets by.

1 af 2 
2 af 2 Frederikke havde i dagens anledning ikke skjult sine elektroder. (Foto: Royal Press Photo)