Nyforelsket Oddset-Janni: Stikker af til paradis efter retssag

Den tidligere reklamebabe har fået ny kæreste midt i den udmarvende retssag mod hende

Den tidligere Oddset-babe Janni Christensen er blevet kæreste med Christian Abrahamsen, der bor i Gabon i det vestlige Centralafrika. Foto: Anthon Unger og privat
Den tidligere Oddset-babe Janni Christensen er blevet kæreste med Christian Abrahamsen, der bor i Gabon i det vestlige Centralafrika. Foto: Anthon Unger og privat

Den tidligere Oddset-babe Janni Christensen stikker af til ferieparadiset Casablanca i Marokko med sin nye kæreste og datteren Nathalie, når næste etape af den langvarige bedragerisag mod hende er overstået.

Retssagen, der startede i sommeren sidste år, fortsætter tre dage i næste uge, hvorefter der er pause igen. Og fredag i næste uge rejse Janni Christensen og Nathalie så på fem dages ferie til Casablanca, hvor de skal mødes med Jannis kæreste, den 43-årige Christian Abrahamsen.

Janni Christensen sammen med sin datter Nathalie. Foto: Tariq Mikkel Khan Krimi Oddset-Jannis datter: Håber jeg kan tilgive min far

Han er amerikansk statsborger og ingeniøruddannet. Han har blandt andet boet i Frankrig i 14 år, og nu arbejder han med infrastruktur som rådgiver for regeringen i Gabon i det vestlige Centralafrika.

Janni Christensen ser frem til at komme ned til varmen efter tre retsdage i et retslokale i Købehavn.

På ski sammen
- Det er meget lækkert at se frem til. Det bliver dejligt at tænke på noget andet efter tre retsdage og komme ned til noget sol og varme. Det har vi nok brug for, siger en nyforelsket Janni Christensen.

Oddset-Jannis søn, Victor, er vred på sin mor. (Foto: Jakob Jørgensen) Krimi Oddset-Janni brød sammen efter søns forklaring

Hun og Christian Abrahamsen blev kærester omkring december sidste år og har også været på skiferie i Courchevel sammen i februar. Janni Christensens anden tur på ski nogensinde.

Men faktisk er de gamle kærester. De mødte hinanden i 2008, lige efter Janni Christensens forhold til sportsværten Jimmy Bøjgaard gik i stykker. Siden har de kendt hinanden on and off og boet sammen i to år på Skodsborg Strandvej.

Han er også blandt dem, der skal afgive forklaring i bedragerisagen mod Janni.

- Det er nok, fordi han har boet sammen med mig. Han har også lavet mit regnskab, og han kan bekræfte, hvad jeg har brugt af penge, fortæller Janni.

Senere, når der er faldet dom i retssagen, har hun planer om at flytte ned til ham.

HØR OGSÅ: Lydoptagelserne, der kan fælde Oddset-Janni

- Han bor ned ved stranden. Det er meget eksotisk med gorillaer og giraffer nærmest i baghaven. Han har sit eget hus, hvor der er vagter, og der er ikke pirater. Og så er der 30 grader året rundt, fortæller Janni Christensen.

Der falder efter planen dom i bedragerisagen 11. maj.