Cecilie Frøkjær single igen

Forholdet mellem tv-værten og Peter Mogensen er forbi- Jeg har det fint. Peter og jeg er stadig venner, men ikke kærester længere, siger Cecilie Frøkjær. (Foto: Carsten Lauridsen/POLFOTO)
- Jeg har det fint. Peter og jeg er stadig venner, men ikke kærester længere, siger Cecilie Frøkjær. (Foto: Carsten Lauridsen/POLFOTO)

En af Danmarks mest populære tv-værter Cecilie Frøkjær er atter single. Den nye status har seernes darling fået, efter hun og den politiske kommentator Peter Mogensen - kendt fra TV2 News-programmet 'Mogensen & Kristiansen' - har valgt at gå fra hinanden.

- Vi er ikke kærester længere.

Det er flere måneder siden, vi afsluttede forholdet, så jeg er alene med mine to børn, afslører den 43-årige 'Go' Aften Danmark'-vært til Her&Nu.

Forhold til andre kolleger
Kendis-parret fik øjnene op for hinanden under optagelserne til Cecilie Frøkjærs talkshow 'Den nøgne sandhed', hvor Peter Mogensen var en af paneldeltagerne.

LÆS OGSÅ:

Cecilie Frøkjær oplevede for første gang i sin karriere at få kritik for sit arbejde, og det var noget, der gjorde ondt. (Polfoto: Bo Nymann) Danske kendte Frøkjær: 'Nøgen' kritik gjorde nas

Her var det tydeligt for de fleste, at kemien var særdeles god mellem de to kendisser, og da parret genså hinanden på en tv-festival i august 2010, sprang de ud som nyforelskede.

LÆS OGSÅ:

Cecilie Frøkjær er forelsket igen. (Foto: TV2/Henrik Ohsten) Danske kendte Cecilie Frøkjær er forelsket - se i hvem

Men efter godt halvandet år er romancen altså slut, og Cecilie sætter dermed et punktum for endnu et forhold til en tv-kollega.

Før kollegaen Peter Mogensen kom ind i billedet, var Cecilie Frøkjær gift i syv år med radioværten Lars Daneskov, som hun har to børn sammen med.

Efter skilsmissen i 2008 dannede hun kortvarigt par med 'Station 2'-redaktøren Michael Robak, men det holdt kun i et halvt år.

Cecilie på påskeferie
Modsat Cecilie, der nåede at være single et stykke tid, blev Peter Mogensen, kort forinden mødet med Cecilie Frøkjær, skilt fra sin kone, Louise Mogensen, efter 11 år og tre børn.

Og selv om parret virkede lynende forelskede, var det ikke nok til at holde forholdet kørende.

- Jeg har det fint. Peter og jeg er stadig venner, men ikke kærester længere, siger Cecilie Frøkjær til ugebladet.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Cecilie, da hun er draget på påskeferie.