Aqua-Lene: Piger kan ikke holde mig ud

Lene Nystrøm gør sig ikke i veninder. Til gengæld er hun rigtig god til det modsatte køn - ikke mindst når det gælder flirteri, afslører hun i et stort portræt i EKSTRA i dag

- Jeg er for svær for andre kvinder at kapere, siger Lene Nystrøm. (Foto: Carsten Snejbjerg)
- Jeg er for svær for andre kvinder at kapere, siger Lene Nystrøm. (Foto: Carsten Snejbjerg)

- Det er sjældent, at kvinder kan holde mig ud. Jeg er nok svær for dem at kapere.

Sådan lyder det fra 'Voice'-dommer Lene Nystrøm i et stort portræt i Ekstra Bladets lørdagsmagasins i EKSTRA i dag.

Køb eBladet her

- Der er så meget fnidder mellem kvinder. De kan få mig til at føle, at min selvtillid ligger på et meget lille sted, siger kæmpestjernen, som i aften står i finalen i 'Voice - Danmarks største stemme' med sin deltager, Mathias Pachler.

- Hun fortæller også om, hvordan det har været at vokse op som en vaskeægte drengepige i en afsides bygd i Norge. Om hvordan hun hadede pigeklubber og altid følte sig uden for. Om sin spiseforstyrrelse, den sande historie om, hvordan Aqua startede - og selvfølgelig forholdet til det modsatte køn.

- Flirt er en af de ting, jeg har styr på. Det er klart en af mine stærke sider, siger stjernen, som indrømmer, at hun har såret en del mennesker på den konto.

Finalen i aften tæller, ud over Lene Nystrøms deltager, Bjarne Langhoff (Sharin Foo), Liv Skotte (Steen Jørgensen) og Kim Wagner (LOC).

LÆS MEGET MERE I EKSTRA I DAG. KØB eBladet

LÆS OGSÅ:

- FORBRYDER PÅ UDGANG: 'MAN SKAL IKKE LEGE MED EN PSYKOPATS FØLELSER'

- RASERI I TRAFIKKEN: KØR ORDENTLIGT, DIN IDIOT