TV: Så er der sex på Paradise!

I aften er der nu endelig igen gang i lagengymnastikken på Paradise Hotel

I aften er der endelig sex på 'Paradise Hotel'. Jeanette og Julian giver den gas under lagnerne. (Foto: ekstrabladet.tv)
I aften er der endelig sex på 'Paradise Hotel'. Jeanette og Julian giver den gas under lagnerne. (Foto: ekstrabladet.tv)

De har holdt sig i skindet i lang tid, de kære 'Paradise Hotel'-gæster, men efter fem uger er fristelsen blevet for stor for Jeanette og Julian, der ikke længere kan holde fingrene fra hinanden.

Frem med fanfarerne: I aften har de sex for åben skærm.

SE KLIPPET OVER ARTIKLEN

20-årige Julian glæder sig til at vurdere aftenens præstation.

- Det bliver sjovt at se mig selv 'in action'. Jeg skal se det sammen med min 'partner in crime', Jeanette. Så må vi jo hellere evaluere det hele bagefter for at se, om vi gør noget forkert, siger Julian, mens han griner.

Paradise-deltager: Vi er bare unge og barnlige

Sex for åben skærm
I et lidenskabligt øjeblik tænkte de to ikke over, at hele Danmark ville se dem have sex. Men nu rammer realiteterne, og nervøsiteten banker på.

- Jeg tænkte ikke over det i situationen, men nu krummer jeg da lidt tæer, for det er jo hele familien, der skal se det. Jeg gemmer mig nok under dynen, mens vi ser det. Jeg synes, det er lidt pinligt at se sig selv have sex for åben skærm. Og endnu mere pinligt, at hele Danmarks befolkning kan se mig have sex, siger Jeanette.

TV: Først tør sex - nu giver Jeanette en spiller

Mor troede jeg var jomfru
Både Julian og Jeanette har forsøgt at forberede deres familier på, hvad de kommer til at se i aftenens udsendelse.

Men for Jeanettes mor kom det som lidt af et chok, da hun troede, at hendes lille pige var uskyldig.

- Min mor troede faktisk, at jeg var jomfru, inden jeg tog af sted. Nu har jeg forberedt hende på, hvad der bliver vist i aften, og hun tog det pænt. Hun grinede bare, siger Jeanette.

Paradise-stripper vil ha' mere fyld i brysterne Paradise-babe: Jeg er dominerende og manipulerende

Også Julian spekulerer over, hvordan det bliver, at hele Danmark ser dem have sex.

- Det gør mig ikke så meget, at folk ser det. Men det bliver selvfølgelig lidt akavet, og folk vil sikkert skrive om det til mig på mobilen og på Facebook, siger Julian.

Ville ikke have sex
Inden de to turtelduer ankom til 'Paradise Hotel', havde de hver især planlagt, at de ikke ville have sex med nogen på hotellet. Men man har åbenbart et standpunkt, til man tager et nyt.

- Jeg havde aftalt med mig selv, at jeg ikke ville have sex, men det gik galt, da jeg mødte Jeanette, siger Julian.

Amalie: Derfor kysser jeg med piger Paradise-Kanika: Jeanette er fyldt med bullshit