Katrine: 'Tandberg & Østenby' ryger næste gang

Katrine er netop blevet smidt ud af 'X Factor', men er ikke bleg for at komme med sit bud på, hvem der ryger næste gang

Katrine blev sendt ud af 'X Factor' i går. Hun tror, at det er gruppen 'Tandberg & Østenby', der vil følge i hendes fodspor næste fredag. (Foto: Henning Hjort)
Katrine blev sendt ud af 'X Factor' i går. Hun tror, at det er gruppen 'Tandberg & Østenby', der vil følge i hendes fodspor næste fredag. (Foto: Henning Hjort)

Røgen fra pistolen har dårligt lagt sig, før Katrine giver sit bud på, hvem der bliver kylet ud af 'X Factor' næste gang.- Hvis jeg skal være helt ærlig, tror jeg, at det er en af grupperne, det ryger næste gang, siger Katrine, der selv blev smidt ud af 'X Factor' i går.

De er kedelige
Hun tror, at valget falder på Blachmans gruppe 'Tandberg & Østenby', selv om hun synes, de er gode sangerinder.

TV: Pernille: - Det var ikke planlagt

- De er lidt for trivielle og kedelige. Som et kirkekor. Det lyder smukt, men på sigt holder det ikke, siger hun.

Katrine påpeger, at det er svært at finde ud af, hvad publikum egentlig vil have.

- Jeg kan ikke finde ud af, hvilken smag danskerne har. Sidste år var det pop, men det ligner, at publikum kan lide indie-stilen i år, siger hun.

Line skal vinde
Selv om Katrine har svært ved at regne ud, hvad publikum vil have, er hun ikke i tvivl om, hvem hun synes, der skal vinde det hele.

Katrine: Blachman kunne ikke ramme mig

- Line skal vinde. Hun er kun 15 år og er allerede vokset utroligt meget. Da jeg mødte hende, turde hun slet ikke kigge på mig. Nu har hun selvtillid. Sangteknisk er hun også dygtig, og hun tør stå ved, at hun er en pop-pige. Hun fortjener at vinde, siger Katrine.