Dobbeltchok for Katrine i aftes: Storebror hasteindlagt

27-årige Katrine fik dødskysset i 'X Factor' i aftes. Men det var ikke den eneste ubehagelige nyhed for sangerinden

Dobbeltnedtur for Katrine fra 'X Factor'. Efter hun blev kylet ud af programmet i går, fik hun at vide, at hendes storebror er indlagt med hjernehindebetændelse. (Foto: Henning Hjort)
Dobbeltnedtur for Katrine fra 'X Factor'. Efter hun blev kylet ud af programmet i går, fik hun at vide, at hendes storebror er indlagt med hjernehindebetændelse. (Foto: Henning Hjort)

Et uheld kommer sjældent alene, lyder parolen. Et udsagn som i den grad passer på 'X Factor'-deltageren Katrine.

Hendes verden nåede at ændre sig hele to gange i går aftes.

Cutfather tosset over tonen: - Det er uhørt!

Først fik hun sparket som sangstjerne i 'X Factor'. Lige efter fik hun at vide, at hendes 37-årige storebror, Kasper Andersen, var blevet hasteindlagt på Bispebjerg Hospital, sandsynligvis på grund af den alvorlige sygdom hjernehindebetændelse. Han ligger nu i isolation.

Holdte det hemmeligt
Storebroderen var blevet indlagt fredag formiddag. Men Katrines mor besluttede, at 'X Factor'-deltageren ikke måtte få noget at vide, før showet var ovre, da det kunne påvirke hendes optræden.

En beslutning som Katrine er taknemmelig for, selv om det ikke reddede hende fra at få sparket i programmet.

Cutfathers svære valg: Katrine ude af X Factor

- Det er ikke særligt rart at få at vide, at ens storebror er meget syg. Men så kan man virkelig mærke, at der er vigtigere ting i verden end 'X Factor', siger den udstemte Katrine, der fik den ubehagelige overraskelse lige efter showet sluttede.

Lettet over udstemning
Katrine er taknemmelig over, at hun ikke gik videre i programmet. Nu har hun tid til det, der er vigtigt i hendes liv. Nemlig familien.

- Jeg har det godt og er lettet. Jeg glæder mig til at komme hjem til min familie igen, og bruge al min tid på dem, siger hun.

Havde ikke en chance
Katrine mener, at hendes chancer for at vinde showet blev taget fra hende helt fra starten af på grund af dårlig eksponering.

- Jeg blev eksponeret meget negativt i programmet, og sangmæssigt er jeg ikke blevet vist så meget før vi gik live. Uanset hvor godt jeg havde klaret mig, eller hvor godt jeg havde sunget, så havde jeg ikke en chance, siger Katrine.

X Factor-deltager: Har træ i ørerne

Til første live-show af 'X Factor' havnede Katrine i farezonen. Men den sorte svane Pernille Rosendahl reddede hende fra at ryge ud af showet. Men i går var der ingen frelser. Trods træ i ørerne for at finde jordforbindelse, havnede Katrine i farezonen igen, og Cutfather smed hende ud til fordel for Mulila.