X Factor-deltager: Har træ i ørerne

Katrine var på nippet til at ryge ud af X Factor sidste fredag. Nu har hun følt sig nødsaget til at tage ekstreme tiltag i brug for at få lov til at blive i programmet

Det kræver et træ i ørerne for at genfinde jordforbindelsen og holde sig fra bundlinjen, mener Katrine fra X Factor (Foto: Klavs Bo Christensen)
Det kræver et træ i ørerne for at genfinde jordforbindelsen og holde sig fra bundlinjen, mener Katrine fra X Factor (Foto: Klavs Bo Christensen)

Når X Factor-panikken breder sig, er deltagerne villig til nærmest alt, for at holde fast i det sidste håb. Men at redningen kunne være et træ i øret virker særdeles usandsynligt.

Det stopper dog ikke Katrine fra at prøve kræfter med træ-guderne.

Mangler jordforbindelse
Hun har nemlig fået at vide, at der var en helt særlig grund til, at hun var meget tæt på at ryge ud af X Factor sidste fredag.

- I tirsdags fik jeg at vide af min coach, at jeg ikke havde jordforbindelse. Og så sagde hun, at det skulle jeg sørge for at få, siger X Factor-deltageren Katrine.

Cutfather dropper fugleskræmsel-looket til Katrine

Derfor kontaktede hun sin stylist, der fik fat i nogle træøreringe, der efter sigende skulle have helt specielle kræfter.

Smykker med kraft
- Alle Mouschkas smykker er lavet, så de får en bestemt kraft. Og de her træer, de giver jordforbindelse. Derfor skal jeg have dem på i morgen, så jeg kan få noget jordforbindelse, siger Katrine.

Men tror du seriøst på, at det vil virke?

- Det er jo lidt noget skørt noget. Men ja, for fanden. Det er da nu, jeg skal tro på det. Så jeg vælger at tro 100 procent på, at de her træsmykker giver mig jordforbindelse. Og så er de også vildt lækre og meget anderledes, siger hun.

Cutfather: Jeg nyder at være skrappere LÆS OGSÅ: Cutfather: Jeg nyder at være skrappere