Ghita flytter hjem igen

Har boet hos venner siden bruddet med Svenn Skipper i eftersommeren

Ghita Nørby deler nu igen adresse med Svenn Skipper. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Ghita Nørby deler nu igen adresse med Svenn Skipper. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

- Jeg kan kun bekræfte, at Ghita Nørby er flyttet hjem til Holte og ikke bor her mere. Det har hun nu ikke har gjort i nogen tid, siger skuespilleren Søren Sætter-Lassen, 56, med en let overbærende, sarkastisk latter.

LÆS OGSÅ:

Ghita ønskede skilsmisse i flere år

Ghita Nørby, 77, og Svenn Skipper, 64, har ikke kunnet sælge deres Holte-herlighed på 246 kvadratmeter, uanset de er gået 900.000 kr. ned i pris for den trelængede bjælkehytte, der senest er udbudt til 6,8 millioner kr., inklusive Ghitas hjertebørn: roserne!.

Ingen kommentar
Om det manglende salg er årsagen til, at Ghita er flyttet hjem igen, vides ikke. Det var ikke muligt at få kontakt med hende i går. Svenn Skipper tog sin telefon, men ønskede ikke at kommentere den nye situation omkring det genoptagne adresse-fællesskab pr. 1. februar.

LÆS OGSÅ:

Ghita Nørby sænker prisen på Holte-villaen

Om den fornyede 'sammenflytning' skyldes andet end praktiske årsager, skal lades usagt. Som sædvanlig klikkede Skipper røret på med det samme.

Han har ikke sagt et ord siden skilsmissen, hvorimod Ghita Nørby har sagt en hel bogfuld - med sin bestsellerbiografi 'Ghita', hvor hun - med Lea Korsgaard som skribent - gik så tæt på sine mænd, sit kærlighedsliv, sin brystkræft og meget andet, at selv Se og Hør og for den sags skyld Casper Christensen skulle stå meget tidligt op for at være så langt fremme på privatlivs-fronten.

Er stadig på hjemmesiden
På sin hjemmeside omtaler Svenn Skipper fortsat sit forhold til Ghita Nørby og skriver: 'Ud over vores helt personlige samarbejde, deler Ghita og jeg en interesse for H. C. Andersen og fascinationen af hans sprogkunst og musikalitet.'

LÆS OGSÅ:

Ghita bor på skift hos venner

Skipper tilbyder flere muligheder for at opleve dem sammen på scenen. Derimod siger han intet om 'Musik og Eventyr'-forestillingen med fløjtenisten Michala Petri og Lars Hannibal, hvor han to gange brændte Ghita af i efteråret i henholdsvis Svendborg og Skanderborg.

Lige nu sælges der billetter til forestillingen med dem alle fire på Helsingør Teater på Kulturværftet til 31. marts!

Eksparrets sorte bjælkevilla i Holte rummer ud over beboelsen Skippers HolteWood Studio.

Sætter-Lassen hjalp
Siden Ghita Nørby efter 27 år forlod sin seneste mand og roser efter skilsmissen i eftersommeren, har hun boet hos venner og bekendte.

Det førte til sladderhistorien om, at Ghita Nørby nu sov sammen med en 20 år yngre mand.

Det var sådan set rigtigt nok - og også en mulighed, men da den yngre mand fik sat Søren Sætter-Lassens hoved på, var historien altså den, at han blot husede sin nære kollega fra Det Kgl. Teater i en svær periode. Andet var der absolut ikke i det og slet ikke noget forhold, kunne de begge fastslå med meget høj stemmeføring.

I sneen med mynden
I december var Ghita et par uger på solferie med en anden god ven og kollega, skuespilleren Sonja Richter.

I dag udkommer Se og Hør med paparazzobilleder af Ghita Nørby hjemme igen - i sneen med hendes mynde.

3. marts skal hun modtage sin femte Bodil, en æres-Bodil for indsatsen i dansk film, hvor hun siden 'Ung Leg' i 1956 er den kvindelige skuespiller, der har medvirket i flest danske film.

Til næste år går hun Bergman-vejen til Malmø. Hun skal som 78-årig debutere i rullestol i sin første svenske teaterrolle. Det gør hun som Madame Arnfeldt i Stephen Sondheims musical ' Sommernattens leende' på Malmö Opera. Og som Ghita spontant sagde for nylig: - Jo ældre jeg bliver, desto flere tilbud får jeg. Jeg kan love dig for, at jeg kan slet ikke være til for mennesker, der har brug for en gammel kælling til et eller andet! Foreløbig gælder det rollen Ghita Nørby som Puk i Shakespeares 'En skærsommernatsdrøm' med bl. a. Søren Sætter-Lassen på Det Kgl. Teater fra 16. marts.