Danske stjerner sørger over Whitneys død

Musikverdenen har midsten en stor stjerne i nat. Kendte danskere sørger over tabet

Stjerner fra hele verden begræder popdivaen Whitney Houstons død. Også kendte danskere har fra morgenstunden vist deres sorg gennem de sociale medier.

Whitney blev fundet død på det samme hotel i Los Angeles, som hendes mentor, musikmogulen Clive Davis, holdt sin årlige pre-grammyfest forud for søndagens prisuddeling.

X factor-dommeren fra 2010, produceren og sangskriveren Soulshock, der er bosiddende i Los Angeles, var med til Clive Davis' fest. På Twitter kom han med en stemningsrapport.

-Trykket stemning her ved Clives fest ... Vi har mistet den største kvindelige sanger, skriver han på sin Twitterprofil.

Også dette års kvindelige dommer i års X-factor-konkurrence, Pernille Rosendahl, sender en hilsen til den nu afdøde papdronning.

- En stor Diva har stillet træskoene. Whitney, hvor end du er, så spiller jeg denne så højt, at jeg håber, du kan høre den, skriver hun og linker til Whitneys kæmpehit "I have nothing".

En anden tidligere X factor-dommer mindes også Whitney og benytter samtidig lejligheden til at komme med nogle formanende ord.

- Ha en dejlig søndag og hvil i fred til Whitney. DON'T DO DRUGS!, skriver Remee.

- Hvilket trist tab, skriver rapgruppen Outlandish.

Også fra andre steder end musikverdenen sørger kendte danskere over Whitney.

- R. I. P Whitney Houston! Hun vil blive savnet! En af de bedste kvindelige sangere gennem tiden!, skriver tennisstjernen Caroline Wozniacki på Twitter.

Fra politisk hold mener den ansvarlige minister for stofmisbrugere, socialminister Karen Hækkerup (S), at det er "en skam, at det gik som det gjorde".

- Verden har mistet et af sine største talenter til alkohol, stoffer og et alt for hårdt liv, skriver hun på Facebook.