Steen Jørgensen er blevet danselærer

Sort Sol-sangeren vil gøre alt for sine 'Voice'-lærlinge. Derfor er han begyndt at undervise Thomas i twist

Punker-Steen som danselærer? Ja, du hørte rigtigt.

For når Thomas i aftenens episode indtager scenen, kan vi ikke kun se frem til den unge jydes vilde rockvokal. Han vil nemlig også fremføre nogle af Steen Jørgensens specielle dansetrin.

SE OGSÅ:

TV: Aqua-Lene kæmpede for at holde tårerne tilbage

- Jeg har lært ham et par trin. Ofte, når man står på scenen, er der nogle tidspunkter i et nummer, hvor man ikke synger. Så nu har jeg givet Thomas et par gode fifs til, hvad man gør i stedet. Det er jo også en del af det med at optræde, siger Sort Sol-rockeren til ekstrabladet.dk.

Man skal dog ikke forvente at se Thomas springe ud i en avanceret gang cha cha cha. Steen Jørgensens danse-repertoire strækker sig nemlig ikke længere end twist.

- Jeg har kun den ene dans, men det er også rigeligt, fortæller han, inden han går i gang med nogle improviserede moves til ære for pressen.

LÆS OGSÅ:

Foo og Rosendahl er konkurrerende kaffe-veninder

Thomas indrømmer, at han har nydt godt af danselektionerne. Men det betyder ikke, at vi kan forvente at se ham i 'Vild med dans', når han er færdig med at deltage i 'Voice'.

- Jeg er da vild med at danse. Men jeg har ikke det store talent for det. Så det er nok bedre, at jeg holder mig til rockmusikken, siger han.

Om han har ret i det, kan man se i aften, når TV2 blænder op for endnu et afsnit af talentshowet.

LÆS OGSÅ:Steen og Lene: Rart at kunne lure på de andre Steen og Lene: Rart at kunne lure på de andre