Fetterlein skrider fra stripperfest

Det er formentlig aldrig sket før i Frederik Fetterleins voksensliv: Her til aften skred den forgældede eks-tennisspiller fra en stripperfest. For at træne ...

Få minutter efter dette billede blev taget, skred Frederik Fetterlein fra stripperfesten på Park Café for at træne. (Foto: Anthon unger)
Få minutter efter dette billede blev taget, skred Frederik Fetterlein fra stripperfesten på Park Café for at træne. (Foto: Anthon unger)

Pornobladet Rapport holder her til aften 40-års jubilæumsfest på Park i København - med massevis af stripperstænger og bodypaintede strippere til at glide op og ned ad metallet.

Men festen var knap kommet i gang, før den ellers dameglade Frederik Fetterlein skred fra hele herligheden.

- Jeg skal til boksetræning, lød det hektisk fra eks-tennisspilleren.

Det er formentlig aldrig sket før i hans liv. Men Fetterlein er med ét slag blevet voksen og er trukket i arbejdstøjet:

Fetterlein, der foruden notorisk høje utroskabstal nu også er kendt for sin forbrugsgæld i millionklassen, har fået travlt med andet end at flirte trusserne af unge og halvgamle kvinder.

Frygtede Fetterlein ville stikke rende med puljen
Foruden arbejdet med et dokumentarprogram, siger han til ekstrabladet.dk, tager boksetræningen forud for en kendiskamp i Falconer Salen alt hans tid.

Og det påvirker den smukke mand, der for nylig blev single.

- Jeg har ikke fået sex i to uger, indrømmede en tydeligt understimuleret Fetterlein til ekstrabladet.dk's kvindelige udsendte.

Før han skred fra stripperfesten på Østerbro-cafeen, nåede Frederik Fetterlein at indtage en tredjeplads ved aftenens velgørenhedspoker.

Her deltog også Kurt Thybo, der er tidligere chefredaktør for Rapport.

ekstrabladet.dk erfarer, at flere i arrangørkredsen bed negle ved udsigten til, at gældsplagede Fetterlein rent faktisk skulle løbe med sejren - og stikke af med puljen.

Men mod slutningen af spillet blev det klart for enhver, at Fetterlein ikke havde mange jetoner at rykke med.