Anders W. sat sammen med skruer

Den populære skuespiller Anders W. Berthelsen skvattede ned ad en trappe og brækkede skinnebenet - han har netop fået gipsen af efter tre måneder

Anders W.Berthelsen skvattede ned ad en trappe og brækkede sit skinneben. Han har netop fået gipsen af. Her er han til Robert-festen med sin smukke kone Christina.(Foto: Jens Dige)
Anders W.Berthelsen skvattede ned ad en trappe og brækkede sit skinneben. Han har netop fået gipsen af. Her er han til Robert-festen med sin smukke kone Christina.(Foto: Jens Dige)

Anders W. Berthelsen var lettet over at have fået gipsen af, efter at han havde gået med det i tre måneder.

– Jeg har det godt, og mit ben er i bedring. Så jeg er begyndt at arbejde igen, men jeg har stadig ondt i det. Specielt når jeg går på ujævne flader, siger Anders.

Der dog må erkende, at han for altid vil være sat sammen med skruer.

– Jeg har masser af skruer i benet, og de skal blive der, siger skuespilleren.

Det var et fald, der resulterede i den smertefulde periode.

– Jeg stod på en trappe og talte med nogle venner. Jeg stod med ryggen til trappen, og så trådte jeg lige et skridt tilbage. Og så skvattede jeg ned ad trappen og tog fat i gelænderet, og mine ben kom svingende over. Ja, så brækkede jeg skinnebenet og noget med en knogle, der gik i flere stykker, har han tidligere fortalt.

Kærlighed med separate adresser
Han og konen, Christina, fandt sammen med Stine Stengade og dennes kæreste, Ole Christian Madsen, der ikke bor sammen. Hun virkede overrasket, da Ekstra Bladet spurgte, om de havde fundet sammen igen.

– Det er ikke noget med at finde sammen. Sådan er det bare, sagde hun.

Ole Christian Madsen fortalte da også, at han ville søge trøst hos Stine, hvis ikke han vandt en Robert for sin film 'Superclasico'. Det gjorde han ikke.

LÆS OGSÅ:

Kopernikus, Lyby og Berthelsen i skænderi