Frank Hvam er Danmarks sjoveste komiker

Komiker Lars Hjortshøj har ikke svært ved at pege på sin kollega Frank Hvam som Danmarks sjoveste komiker

Ifølge Lars Hjortshøj er Frank Hvam både utrolig morsom, utrolig vanvittig og utrolig intelligent. (Foto: Anthon Unger).
Ifølge Lars Hjortshøj er Frank Hvam både utrolig morsom, utrolig vanvittig og utrolig intelligent. (Foto: Anthon Unger).

De spiller sammen i tv-serien og filmen af samme navn, Klovn. Og Lars Hjortshøj har ikke andet end rosende ord til overs for sin kollega Frank Hvam.

- Frank Hvam er Danmarks sjoveste komiker.

- Han mestrer så mange ting inden for komikken. Han skriver sindssygt godt, og så er hans måde at angribe verden og anskue tingene på virkeligt originalt. Der er ikke mange, der kan følge med ham, når han er i topform, forklarer komiker Lars Hjortshøj.

Han fremhæver desuden Frank Hvams vanvid i kombination med høj intelligens.

Frank Hvam og venner støtter fodboldtossen

- Frank har et grotesk vanvid, og kombineret med en utrolig begavelse gør det, at han kan se sammenhænge og jokes, som ingen andre har set før. Han er super sjov. Jeg nyder meget at se ham på scenen, siger Hjortshøj.

Lars Hjortshøj har senest spillet julemanden i TV2's julekalender Ludvig og Julemanden, men han husker stadig sin komiker-kollega som ikke bare fantastisk at se og høre på, men også at arbejde sammen med.

- Frank har en evne til at få det bedste frem i folk omkring ham. Han er ekstremt generøs, og det hører til sjældenhederne. Ham har jeg meget stor respekt for, siger han.

Frank Hvam: - Fuck det, jeg stemmer radikalt! LÆS OGSÅ: Frank Hvam: - Fuck det, jeg stemmer radikalt!

I efteråret 2011 havde Frank Hvam og Casper Christensen premiere på deres live tomandsshow Casper & Frank. Nu som mennesker.

Her fortæller de om venskab, forskelle, konflikter og jagten på jokes. Lars Hjortshøj har set sine kollegers show og opfordrer andre til at gøre det samme - ikke mindst af økonomiske årsager.

- Jeg kan varmt anbefale showet. Man skal købe billet. De har brug for pengene, så det skal man. Især fordi de har brug for pengene, siger Lars Hjortshøj.