Annonce:
Annonce:

Paradise-Pernille: Klamt at kysse med Peter

Den nye Paradise-deltager har kissemisset med Peter, mens Amalie har været ude at rejse. Nu er Amalie ikke veninder med Paradise-Pernille mere

20-årige Paradise-deltager Pernille Nygaard er blevet svinet til af Amalie (Foto: TV3)
20-årige Paradise-deltager Pernille Nygaard er blevet svinet til af Amalie (Foto: TV3)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Hun er den blonde bikinipige i den nye sæson Paradise Hotel, men nu har hun lagt sig imellem Paradise-par nummer et: Peter og Amalie.

LÆS OGSÅ: Her er ulvens nye flamme

LÆS OGSÅ: Paradise-Pernille kæmper for datter i retten

- Jeg har fået af vide, at Peter og Pernille har været sammen, mens jeg har været ude at rejse. Det synes, jeg ikke særlig godt om, for hun var min veninde, og hun var på min side. Lige så snart, jeg rejste, så var hun sammen med Peter. Det synes jeg var rigtig klamt gjort, siger reality-stjernen Amalie Szigethy, der kom hjem fra Costa Rica lørdag.

Annonce:

Eksveninder
Amalie Szigethy har været bortrejst til Costa Rica i forbindelse med optagelserne til det nye program 'Divaer i junglen.' Før hun tog af sted var hende og Pernille Nygaard festveninder. Men det er slut. Pernille Nygaard fra den nye sæson af Paradise Hotel har nemlig kissemisset med Amalies eksmand Peter Bich - bedre kendt som 'Ulven Peter'.

- Jeg gider ikke at bruge min tid på at være sur på andre mennesker, men hun skal bare lade være med at kontakte mig og tro, at vi er veninder, for det er vi bestemt ikke, siger Amalie.

Kun sex
Hos Peter lyder forklaringen, at ham og Pernille 'kun' har været i seng sammen, men at forholdet ikke har betydet noget for dem begge.

- Pernille og jeg har bare bollet. Det lyder så hårdt at sige, at vi bare har haft sex, men det havde vi. Pernille savner også hendes ekskæreste, siger Peter Birch.

Men Paradise-Pernille afviser, at de skulle have haft sex.

- Jeg har kun kysset med Peter. Men Peter har også været sammen med alle blondiner i Danmark. Jeg tror, han er meget forvirret, siger Pernille Nygaard.

LÆS OGSÅ: Peter om brud: Vores sexliv var gået i stå

Fortjener ikke Amalie
Samtidig understreger Paradise-blondinen, at Amalie bør komme væk fra Peter.

Annonce:

- Jeg har intet ondt at sige om Amalie, andet end hun ikke fortjener at være sammen med Peter, lyder det fra Pernille Nygaard.

Men I har jo kysset. Er det rimeligt af dig?

- Det er også det klammeste, jeg har prøvet. Han kyssede mig en aften, vi var i byen, men det er jo ikke første gang, at han prøver at være sammen med nogen af hendes veninder, siger Pernille Nygaard.

Sammen i fire dage
- Vi har boet sammen i fire dage. Hvorfor skulle hun bo hos mig, hvis vi ikke har knaldet? Det stiller mig selv i et dårligere lys at sige, at vi har knaldet. Så hvorfor skulle jeg sige det, hvis det ikke passede, lyder forklaringen fra Peter Birch.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: