TV: Alle vil bolle Adam Price

Søren Pind, Ditte Okman og Den Skaldede Kok tyggede sig igennem en række retter fra Price-brødrenes menukort. ekstrabladet.tv fulgte med

Der blev tygget igennem, da Den Skaldede Kok, Ditte Okman og Søren Pind agerede madanmeldere for Ekstra Bladet(Foto: Jens Dige)
Der blev tygget igennem, da Den Skaldede Kok, Ditte Okman og Søren Pind agerede madanmeldere for Ekstra Bladet(Foto: Jens Dige)

Det så fint ud. Alle var glade. Særligt de to smør-gale brødre. Men hvordan smagte maden egentlig? Ekstra Bladet havde inviteret tre gæste-madanmeldere med til åbningen på Adam og James’ nye restaurant for at finde ud af, om det, det hele handler om - nemlig maden - levede op til forventningerne.

Og meningerne fløj frem og tilbage blandt Ekstra Bladets dommerpanel, som bestod af madkyndige mennesker som Søren Pind, Ditte Okman og Den Skaldede Kok.

'Selv Carina kan være med'
– Priserne er helt rimelige. Se bare kaviaren! Kun 495 kroner. Den er så billig, at selv Carina kan være med, fortalte Søren Pind lystigt med henvisning til Özlem Cekics ’fattige’ enlige mor.

– Det er enkelt, men det smager godt. Less is more, sagde 'Den Skaldede Kok', mens han slubrede blødkogt æg med purløg og croutoner i sig.

Crush på James Price
Den professionelle meningsmaskine Ditte Okman var dog optaget af andet end maden. En helt særlig Price-bror havde nemlig fanget hende opmærksomhed:

– Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har et crush på James. Alle de unge piger løber efter Adam, men jeg håber at rende ind i storebror næste gang, jeg kommer forbi. Så nu ved han det, sagde Okman.